Ανοιχτή Δημόσια συζήτηση για τις καλοκαιρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στις παραλίες της Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας συνεχίζοντας την δημόσια συζήτηση για τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης της Ναυπάκτου,δίνει στην δημοσιότητα τέσσερις διαφορετικές προτάσεις για τις καλοκαιρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στις παραλίες που συνέταξε το γραφείο συγκοινωνιακών έργων του κ. Βόσκογλου, στα πλαίσια της τεχνικής υποστήριξης που παρέχει στην Δ/νση Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ναυπακτίας.

Οι προτάσεις δίνονται στην δημοσιότητα εν όψει της επικείμενης συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα να εκφράσουν την άποψή τους όλοι οι πολίτες, φορείς και οργανώσεις της πόλης.

Φορείς και δημότες μπορούν να παραθέσουν τις απόψεις τους στο παρόν θέμα ή στο email του Δήμου info@nafpaktos.gr.

Όλες οι απόψεις θα δημοσιεύονται εδώ.

 

  • Αλλαξτε σας παρακαλω την αγνωστη λεξη “ηπιοποιειται” απο το κειμενο της μελετης.Ας κανουμε πιο ηπια την κυκλοφορια στη Πολη χωρις κακοποιηση της γλωσσας μας.

   Παναγιωτοπουλος Δ.Παυλος,Πλαστηρα 13 Ναυπακτος on 04/05/2016
  • Σχετικά με την δημόσια συζήτηση για τις καλοκαιρινές ρυθμίσεις για τις παραλίες θα ήθελα να καταθέσω την εξής πρόταση:
   Την σταδιακή αποκλιμάκωση της κυκλοφορίας των οχημάτων από το νότιο μέρος του λιμανιού έτσι ώστε να γίνει ενοποίηση των δύο παραλιών για ελεύθερη κυκλοφορία πεζών.
   Το συγκεκριμένο μέτρο θα μπορούσε να λειτουργήσει πιλοτικά από φέτος και μόνο για μία εβδομάδα του Αυγούστου.
   Αργότερα και ανάλογα την αποδοχή του από τους πολίτες, το μέτρο θα μπορούσε να επεκταθεί χρονικά.
   Η συγκεκριμένη παρέμβαση θα βοηθήσει την τουριστική ανάπτυξη της πόλης, σε πολύ μεγάλο βαθμό.

   Γιάννης Μπέκος on 17/05/2016