ΠαίΖΩ στην πόλη μου… και μου αρέσει, διοργάνωση τουρνουά «3on3 basket» (Αλλαγή ημερομηνίας συμμετοχής)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Ναύπακτος 30-06-2016

Δελτίο τύπου:

«ΠαίΖΩ στην πόλη μου… και μου αρέσει»

ΑΦΙΣΑ 3on3_1Ο Δήμος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας του «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει», ανοίγει την αυλαία των εκδηλώσεων με τη διοργάνωση τουρνουά «3on3 basket» στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου- Λυκείου, το Σάββατο 9 Ιουλίου. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου, και θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού σε ένα νέο πνεύμονα άθλησης που απέκτησε η πόλη.
Ο Δήμος Ναυπακτίας δίνει και πάλι ζωή στις γειτονιές μετατρέποντας τα προαύλια των σχολείων σε χώρους συγκέντρωσης ανθρώπων όλων των ηλικιών. Ήδη έχουν αποδοθεί έντεκα προς χρήση (Δημοτικό και Γυμνάσιο Αντιρρίου, 1ο Λύκειο, ΕΠΑΛ, 1ο Δημοτικό, 2ο Δημοτικό, 3ο Δημοτικό, 4ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό, 6ο Δημοτικό, Δημοτικό Λυγιά), ενώ αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες στα Δημοτικά του Ξηροπηγάδου και της Δάφνης. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Ναύπακτο, ανάλογη παρέμβαση θα γίνει και στο 3ο Γυμνάσιο, κόστους 100.000 ευρώ. Στο σχεδιασμό του Δήμου είναι η λίστα, των προαυλίων που μετατρέπονται σε χώροι άθλησης, να ολοκληρωθεί με αυτό του 2ου Γυμνασίου- Λυκείου, μετά και την περάτωση των εργασιών επισκευής που είναι σε εξέλιξη.
Για την ανάδειξη όλων των παραπάνω παρεμβάσεων ο Δήμος Ναυπακτίας διοργανώνει το Σάββατο 9 Ιουλίου το τουρνουά «3on3 basket», μια νέα γιορτή στην παραλία της Ψανής, η οποία θα διαρκέσει σχεδόν για ολόκληρη την ημέρα. Καλούνται λοιπόν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή με την επισυναπτόμενη αίτηση έως και  την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 24:00, στο e-mail: 3on3nafpaktos@gmail.com και στο κτίριο του Δημαρχείου (οδός Τζαβέλα) στην υπάλληλο κ. Σίσσυ Υφαντή 2634360102. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977413057 (Γιώργος Σταθάτος). Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο είναι 5,00 ευρώ. Τα χρήματα θα αποδίδονται στον Σύλλογο ΠΑΣ Ναυπάκτου για την κάλυψη εξόδων διαιτησίας-γραμματείας και αθλητικού υλικού.
Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Τάκης Λουκόπουλος, με δήλωσή του σημείωσε: «Ο Δήμος Ναυπακτίας συνεχίζει τις προσπάθειες των προηγούμενων δημοτικών αρχών και στοχεύει άμεσα η κάθε γειτονιά της πόλης να έχει το δικό της χώρο άθλησης, με σύγχρονες υποδομές, και με τις απαιτούμενες συνθήκες ασφάλειας. Ψηλά στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων μας, με βάση και τους προεκλογικούς μας λόγους, ήταν η νεολαία και η καθημερινότητά μας. Η πράξη αποδεικνύει ότι δεν έχουμε παρεκκλίνει από αυτή τη δέσμευσή μας».
Ναύπακτος 2016… αποδεικνύουμε ότι αξίζουμε την ομορφιά της!