ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ  ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ                             

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ              

Δ/ΝΣΗ: Ιλ. Τζαβέλλα 37                    

Ναύπακτος τ.κ. 303 00                                 

Τηλ.: 26343 60102                                       

Fax: 26343 60116                                     

e-mail: info@nafpaktos.gr                    

Ναύπακτος 28-07-2016                                          

 

                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει

Layout 1«Κορυφώνεται το 11ο Τουρνουά Beach Volley»

Το «11ο Τουρνουά Beach Volley» στην πόλη της Ναυπάκτου ξεκίνησε την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016 και σήμερα Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η φάση των προκριματικών. Με τη συμμετοχή συνολικά 31 ομάδων (12 γυναικών και 19 ανδρών), και με δεκάδες θεατές να περνούν κάθε μέρα από τις εγκαταστάσεις του Beach Volley στο Άλσος της παραλίας του Γριμπόβου, το Τουρνουά μπορεί ήδη να χαρακτηριστεί επιτυχημένο, ακόμα κι αν τα παιχνίδια δεν έχουν περάσει στο κυρίως μενού.

Ο Δήμος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο της καμπάνιας «ΑλλάΖΩ την πόλη μου… και μου αρέσει», στηρίζει την πολυετή προσπάθεια της  Ομόνοιας Ναυπάκτου και καλεί τους Ναυπάκτιους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης, για τις επόμενες ημέρες, έως και την Κυριακή 31 Ιουλίου, να δώσουν το παρών παρακολουθώντας τις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Αύριο Παρασκευή 29 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες του βασικού ταμπλό του Τουρνουά με τις «δυνατές» ομάδες, οι οποίες απαρτίζονται από αθλητές και αθλήτριες που είτε ανήκουν σε συλλόγους πετοσφαίρισης, είτε ασχολούνται ειδικότερα με το beach volley. Στην κατηγορία αυτή θα συμμετάσχουν και οι καλύτερες ομάδες των κατηγοριών που ολοκληρώνουν σήμερα τις υποχρεώσεις τους. Οι αναμετρήσεις από την Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ξεκινούν στις 12 το μεσημέρι και θα ολοκληρώνονται στις 8 το βράδυ.

Την Κυριακή, ημέρα ολοκλήρωσης του Τουρνουά, στο χώρο του Άλσους θα στηθεί για όλη τη διάρκεια της ημέρας μία μεγάλη γιορτή, με πλούσια δρώμενα, μουσική και πολύ καλή διάθεση. Το «11ο Τουρνουά Beach Volley» είναι γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο μία από τις ωραιότερες προτάσεις της Ναυπακτίας. Δεν έχετε παρά να την επιλέξετε.

Άλσος Γριμπόβου-28-7-2016