ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ –ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

espa3

 

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ –ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

KENTKOINΤο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ναυπακτίας είναι μια καινούρια δομή όπου λειτουργεί συμπληρωματικά στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας και εποπτεύεται από αυτό.
Σκοπός των Κέντρων Κοινότητας είναι η περαιτέρω υποστήριξη των κοινωνικών υπηρεσιών στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας και η ανάπτυξη ενός τοπικού σημείου αναφοράς για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών με όλα τα Κοινωνικά Προγράμματα και Υπηρεσίες που υλοποιούνται στην περιοχή λειτουργίας του. Απευθύνεται σε ευάλωτες, οικονομικά και κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού (άποροι, άστεγοι, μετανάστες, ΑμΕΑ, ΡΟΜΑ κλπ).
Επιπλέον, το Παράρτημα ΡΟΜΑ στοχεύει στην ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης και προώθησης στην απασχόληση της συγκεκριμένης ομάδας πληθυσμού, η οποία βιώνει πολλαπλό κοινωνικό αποκλεισμό.
Το Κέντρο Κοινότητας στελεχώνεται από Κοινωνικό Λειτουργό, Ψυχολόγο. Οικονομολόγο, Παιδαγωγούς, Διαμεσολαβητή και Νοσηλεύτρια. Οι ώρες λειτουργίας είναι 7π.μ.- 15.μ.μ. Δευτέρα ως Παρασκευή.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε:
Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής
Δ/νση: Φαρμάκη 26
Τηλ/fax: 2634027026
&
Εθνική Οδός Ναυπάκτου- Αντιρρίου και Β. Βαρελά Παλαιοπαναγιά Ναυπάκτου (πρώην SPRIDER),1ος όροφος,
Τηλ. 2634361218 , Fax: 2634361221
Email : kentrokoinotitas@nafpaktos.gr & kkoinotitasroma@nafpaktos.gr

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε 34 Δήμους για 7.180 θέσεις πλήρους απασχόλησης (Β’ Κύκλος)