Έναρξη Προγραμμάτων “Άθλησης για Όλους” περιόδου 2017 – 2018

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ NAΥΠΑΚΤΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Π.Ε.Ο. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ &
Β. ΒΑΡΕΛΑ – ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑ
T.K. 303 00 ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Πληροφορίες: Κυρίτσης Βασίλης
Τηλ.: 2634361223
Fax:2634361221
E-mail: vaskiritsis64@yahoo.gr

Ναύπακτος 19 /12/2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Ο Δήμος Ναυπακτίας ανακοινώνει πως ξεκινά τη λειτουργία των παρακάτω Προγραμμάτων “Άθλησης για Όλους” περιόδου 2017 – 2018, την 02 / 01 / 2018.
• Παιδί και Αθλητισμός (2 Τμήματα) – Kλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου & Λυκείου .
• Προσχολική ηλικία (1) τμήμα – Kλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου & Λυκείου
• Άσκηση και Ενήλικες (2 Τμήματα ) – Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου & Λυκείου & κλειστό Γυμναστήριο Αντιρρίου .
• Άθληση και Γυναίκα (6 Τμήματα ) – Κλειστό Γυμναστήριο Αντιρρίου- Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Εθνικού Παπαχαραλάμπειου Σταδίου- Κλειστό Γυμναστήριο 2ου Γυμνασίου-Λυκείου
• Άσκηση Ατόμων με αναπηρίες ΑΜΕΑ (3 Τμήματα ) – Αίθουσα Κ.Δ.Α.Π
Στο Αθλητικό πρόγραμμα του Δήμου μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοικοι (ενήλικες και παιδιά) ανεξαρτήτως ηλικίας.
Για την εγγραφή σε κάποιο από τα τμήματα αθλητισμού, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση σχετικής αίτησης που θα διατίθεται από το γραφείο του αθλητικού τμήματος, (Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής – 1ος Όροφος) Δ/νσης Αλληλεγγύης & Κοιν. Υποθέσεων που εδρεύει στην Παλαιοπαναγιά (πρώην SPRIDER – Π.Ε.Ο Ναυπάκτου – Αντιρρίου & Β.Βαρελά), ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ:
 Αίτηση για κάθε τμήμα άθλησης
 Ιατρική βεβαίωση
 Φωτογραφία
 Διπλότυπο είσπραξης
Οι ενδιαφερόμενοι προσκομίζουν αντίγραφο της αίτησης στο τμήμα εσόδων του Δήμου (Οικονομική υπηρεσία (Δ/νση Πάροδος Κοζώνη – πίσω από το κτίριο ειρηνοδικείου) για την καταβολή του αντιτίμου.
Η υποβολή της αίτησης πρέπει να συνοδεύεται απαραίτητα από φωτογραφία – ιατρική βεβαίωση και Διπλότυπο είσπραξης και κατατίθεται στο Γραφείο του Αθλητικού τμήματος Δ/νσης Αλληλεγγύης & Κοιν. Υποθέσεων που βρίσκεται στην Παλαιοπαναγιά (Π.Ε.Ο Ναυπάκτου – Αντιρρίου & Β.Βαρελά)
Αφού κατατεθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά, από τους ενδιαφερόμενους πολίτες, στην υπηρεσία του Δήμου, ο φορέας ( Δήμος) εκδίδει αντίστοιχη κάρτα μέλους, που θα αποδεικνύει κάθε φορά την δυνατότητα συμμετοχής στις Υπεύθυνες Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΟΙ στις Υπεύθυνες Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής.
Η καταβολή αντιτίμου από τους αθλούμενους για όλη την διάρκεια άθλησης, στοιχίζει:

 Τμήμα – Άσκηση Α.Μ.Ε.Α χωρίς συμμετοχή
 Τμήμα – Παιδί και Αθλητισμός – συμμετοχή ( 13,34 €)
 Τμήμα – Aθλητισμός και Γυναίκα -συμμετοχή ( 11,00 € )
 Τμήμα – Άσκηση και ενήλικες -συμμετοχή ( 13,50 € )
 Τμήμα – Προσχολική ηλικία – συμμετοχή ( 13,34 € )
και τα χρήματα καταβάλλονται εφάπαξ στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου .
Για πληροφορίες στα ανωτέρω προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 26343-61223 (κ. Kυρίτση Βασίλη) υπάλληλο του Δήμου και με τις Υπεύθυνες Καθηγήτριες Φυσικής Αγωγής.
 κα Μεντζά Κονδύλω (τηλ. 6937015078) για τα προγράμματα : «Παιδί και Αθλητισμός» τμήματα (2) Ναύπακτος & « Προσχολική Ηλικία » τμήμα (1).
 κα Καλτσά Χριστίνα (τηλ. 6975716640) για το πρόγραμμα «Άθληση και Γυναίκα» τμήματα (1) Ναύπακτος – « Ασκηση ατόμων με αναπηρίες» τμήματα (3) & « Άσκηση και Ενήλικες» τμήμα (1)
 κα Δημαρά Κων/να (τηλ. 6972665891) για το πρόγραμμα: «΄Αθληση και Γυναίκα » τμήματα (2) στην Δημοτική Κοινότητα Αντιρρίου» – «Άθληση και Γυναίκα » τμήμα (1) στη Ναύπακτο & « Άσκηση και Ενήλικες» τμήμα (1) Αντίρριο.
 κα Δασκάλου Αναστασία (τηλ. ) για τα Πρόγραμμα: « Άσκηση και Ενήλικες» τμήματα (2) Naύπακτος & « Άθληση & Γυναίκα» τμήματα (2).
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ιωάννης Σύψας