5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων Χορών 2019

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ NAΥΠΑΚΤΙΑΣ
Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ &
ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
ΤΜΗΜΑ: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ναύπακτος, 10/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΦΙΣΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ final DANCING(jpg) red spots 2 (low res)Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας και ο Δήμος Ναυπακτίας διοργανώνουν το Μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων Χορών.
Ο χορός, η κίνηση, ο ρυθμός και η μουσική θα πρωταγωνιστήσουν αυτή την Κυριακή, 14 Απριλίου, στο Κλειστό του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου Ναυπάκτου, που και φέτος μετατρέπεται σε σημείο συνάντησης για τη μαθητική κοινότητα της Αιτωλοακαρνανίας, με αφορμή το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων Χορών.
Μαθητές συνολικά 17 Γυμνασίων και Λυκείων από όλο το Νομό δίνουν το δικό τους ραντεβού και σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στη γιορτή της έκφρασης και της δημιουργίας, με ώρα έναρξης 10:30 το πρωί.
Ιδιαίτερη στιγμή του Φεστιβάλ θα είναι η συμμετοχή του Μουσικού Συνόλου Πνευστών Οργάνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.
Η πρωτοβουλία για την υλοποίηση του Μαθητικού Φεστιβάλ Μοντέρνων Χορών ανήκει στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Αιτωλοακαρνανίας και πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Α’ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας.

 

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2019 εξωτερικό (jpg) low res

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2019 εσωτερικό (jpg) low res

Ο Δ/ΝTΗΣ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΤΑΣ