Έντονο ενδιαφέρον του Δήμου Ναυπακτίας για τα έργα σε Περίστα και Κλεπά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ναύπακτος τ.κ. 303 00
Τηλ.: 26343 60102
Fax: 26343 60116
e-mail: info@nafpaktos.gr

Ναύπακτος 03-12-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έντονο ενδιαφέρον του Δήμου Ναυπακτίας
για τα έργα σε Περίστα και Κλεπά

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος του Δήμου Ναυπακτίας για την πορεία των έργων που αφορούν στα κατολισθητικά φαινόμενα που έχουν καταγραφεί στην ορεινή Ναυπακτία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019 σύσκεψη στο Δημαρχείο υπό το Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα με Τεχνικούς Γεωλόγους της Γενικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (πρώην ΙΓΜΕ), τον Αντιδήμαρχο κ. Ζαχαρία Χοχτούλα και υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπακτίας.
Με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στις Τοπικές Κοινότητες Περίστας και Κλεπάς, έγινε πλήρης ενημέρωση σχετικά με τις μελέτες και στο τι χρειάζεται να προχωρήσει εφεξής. Μάλιστα, αύριο αναμένεται η έναρξη των γεωτρήσεων στην Περίστα μετά και την εγκατάσταση του αναδόχου, ενώ στην Κλεπά θα υπάρξει συμπληρωματικό γεωτεχνικό πρόγραμμα ώστε να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες μελέτες.
Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας επεσήμανε τη σημαντικότητα των έργων στις δύο Τοπικές Κοινότητες και τη διαρκή επικοινωνία που υπάρχει με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τα εν λόγω, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ικανοποίησή του όσον αφορά στην ετοιμότητα των υπηρεσιών και την έντονη κινητικότητα που καταγράφεται.