Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζαμε τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αντιρρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ναύπακτος Τ.Κ. 303 00
t: +30 26343 60149
e: press@nafpaktos.gr
Ναύπακτος, 14.2.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα
με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αντιρρίου

Με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου συναντήθηκε την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας, στο πλαίσιο των συσκέψεων που πραγματοποιεί από την έναρξη ανάληψης των καθηκόντων του με τους εκπροσώπους των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Ναυπακτίας.

Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ.Σωκράτης Παπαβασιλείου, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Ζαχαρίας Χοχτούλας και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος με αρμοδιότητες στη ΔΕ Αντιρρίου κ.Χαράλαμπος Καραδήμας.

Από την πλευρά τους οι Πρόεδροι έθεσαν ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης στις Κοινότητες, αλλά και τις προτάσεις τους συνολικά, κυρίως σε επίπεδο καθημερινότητας, καθαριότητας και παρεμβάσεων που μπορούν να δρομολογηθούν.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, με αφορμή τη συγκεκριμένη συνάντηση δήλωσε ότι «η επικοινωνία που έχουμε αναπτύξει είναι ουσιαστικού περιεχομένου, καθώς οι Πρόεδροι έχουν την πλήρη εικόνα για το τί ακριβώς συμβαίνει στις κοινότητές μας. Ως Δημοτική Αρχή οι παρεμβάσεις μας επιθυμούμε να είναι στοχευμένες. Ως εκ τούτου, όπως έχουμε επαναλάβει, θεωρούμε τους Προέδρους πολύτιμους συνεργάτες μας. Θα ήθελα να σημειώσω ακόμη πως, όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις έτσι και στη σημερινή με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ένα: η θέληση όλων μας για συνεννόηση και δράση».