Γιορτή Τσιγαρίδας απο τον Εξωραιστικό Σύλλογο Δάφνης

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΦΝΗΣ

Η ΠΡΟΟΔΟΣ’

ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ

 

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου

Και ώρα 18:00μμ

Στο Κέντρο Σπ.Μεντζά στην Άνω Δάφνη


Ημέρες γιορτής για όλα τα σπιτικά…Όπου οι οικογένειες βρίσκουν την ευκαιρία να συγκεντρωθούν όλοι μαζί για να ανταλλάξουν δώρα και ευχές.

Κάθε πέρισυ κ καλύτερα, θα’λεγε κανείς, με τα όσα μας συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες και δυστυχώς η εορταστική διάθεση είναι σχεδόν ανύπαρκτη… Παρ’όλα αυτά,τα περισσότερα ήθη και έθιμα του λαού μας, έχουν αντέξει στο πέρασμα του χρόνου κι αυτό χάρη σε όσους ακόμη πιστεύουν οτι ωφείλουμε, ως λαός,να διατηρούμε τις παραδόσεις μας, έτσι ώστε να παραμείνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας μας…

Ένας απο τους στόχους του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δάφνης ‘Η ΠΡΟΟΔΟΣ’, είναι η αναβίωση παλιών,σχεδόν ξεχασμένων, εθίμων. Μια απο αυτές… και η προετοιμασία της τσιγαρίδας!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα μέλη του Συλλόγου, θα ετοιμάσουν για εσάς την παραδοσιακή πολυθερμιδική τσιγαρίδα! Και φυσικά δεν θα λείπει, μεταξύ άλλων, κι ο παραδοσιακός ζεστός τραχανάς!!!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία όλοι οι συγχωριανοί και φίλοι της Δάφνης να παρευρεθούν στην εκδήλωση, όπου θα ακολουθήσει γλέντι με μουσική, φαγητό και άφθονο κρασί.

Αξίζει να σημειωθεί οτι θα υπάρξουν και πολλά δώρα, τα οποία έχουν ετοιμάσει με μεράκι οι κυρίες του Συλλόγου!!!

 

Την ημέρα της Γιορτής Τσιγαριδας, θα μπορείτε να προσφέρετε κ εσείς χαρά στα παιδιά της Ναυπάκτου, χαρίζοντας παιχνίδια που δεν θέλετε. Η συλλογή παιχνιδιών προορίζεται για το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου (17:00-22:00) στην αίθουσα Ναυπακτία στο Λιμάνι. Καλεσμένα είναι Ολα τα Παιδιά της Ναυπάκτου κ της ευρύτερης περιοχής. Eλάτε όλοι να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν κ να διασκεδάσουν με πολλές δραστηριότητες την ημέρα αυτή!!!
Σκοπός της εθελοντικής ομάδας πολιτών, η οποία διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, είναι να μπορέσουμε όλοι μαζί να γίνουμε ένα με τα παιδιά κ γιατί όχι…να νιώσουμε κ πάλι παιδιά, βλέποντας την ικανοποίηση στα πρόσωπά τους…τα οποία με την σειρά τους μαθαίνουν οτι μέσα απο την ανταλλαγή, έχουν Δώσει…αλλά ταυτόχρονα έχουν Πάρει Χαρά!!!

 

Το Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου Δάφνης ‘Η ΠΡΟΟΔΟΣ’, σας εύχεται ολόψυχα Καλές Γιορτές!!!