ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ 2012

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…
Δήλωσε συμμετοχή στο επίσημο site των αγώνων http://www.bike.prasinomple.gr/
- ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΜAUNTAIN ΒIKE ΣΕ ΔΑΣΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ …
- ΝΕΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ FUN MOUNTAIN BIKE…
- JUNIORs BIKE ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

Η προσπάθεια συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά…

Σε συνέχεια της επιτυχημένης προσπάθειας το 2011, με την υλοποίηση των πρώτων Ποδηλατικών Αγώνων στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας, η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Πράσινο+Μπλε η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή, με έδρα τη Ναύπακτο και σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, υλοποιούν για δεύτερη χρονιά τους Ποδηλατικούς Αγώνες στις 25 & 26 Αυγούστου.

Οι αγώνες το 2011 υλοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό μεμονωμένων αθλητών αλλά και συλλόγων από διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Για το 2012 οι πίστες για Mountain Bike μεγάλωσαν, το MTB ενηλίκων έγινε 41km , ενώ ο αγώνας FMTB που έγινε 24km θα περιλαμβάνει 3 κατηγορίες πλέον : Ανδρών, Γυναικών και Εφήβων από 14 έως 18 ετών. . Επιπλέον θα υλοποιηθεί και το Junior Bike που περιλαμβάνει αγώνα δρόμου μικρής απόστασης για παιδιά 10 έως 14 ετών, ενώ παράλληλα δημιουργείται μικρή πίστα με εκπλήξεις για παιδιά κάτω των 9 ετών, σε μια προσπάθεια τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με το ποδήλατο και να διασκεδάσουν.

Στόχος η επαφή και γνωριμία αθλητών και επισκεπτών με το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Οι διοργανωτές σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου οι επισκέπτες να μείνουν ευχαριστημένοι από την φιλοξενία τους.
Όπως και το 2011 όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής προσφέρουν ιδιαίτερα χαμηλή τιμή ανά άτομο ώστε οι συμμετέχοντες να επιβαρυνθούν το λιγότερο δυνατό κόστος.

Ο πολιτιστικός σύλλογος Ανωχωριτών με έδρα την Άνω Χώρα και οι νοικοκυρές του χωριού θα προσφέρουν και πάλι σπιτικές πίτες, χαλβάδες, δωρεάν σουβλάκια το Σάββατο 25 Αυγούστου το βράδυ, στο Αντάμωμα των αθλητών που για φέτος θα περιλαμβάνει και ζωντανή Ελληνική μουσική, ενώ η εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ ΑΕ θα προσφέρει δωρεάν μπύρα FIX. Κατά την εγγραφή αγώνων θα προσφέρονται δωρεάν δείγματα προϊόντων των χορηγών μας.

Στην όλη προσπάθεια συνεργάζονται αρκετοί φορείς, ξεκινώντας από το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, το Δασαρχείο Ναυπάκτου, την Τροχαία Ναυπάκτου, τον Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας, τον ποδηλατικό Σύλλογο Ναυπάκτου, τους ποδηλάτες βουνού της ομάδας Οδοντωτός και τους εθελοντές της ΜΚΟ Πράσινο+Μπλε.

Προσκαλούμε όλους αυτούς που αγαπούν τη φύση και το ποδήλατο, να δηλώσουν συμμετοχή στο site www.bike.prasinomple.gr και να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους εγκαίρως μια και αναμένεται μεγάλη προσέλευση αθλητών και επισκεπτών.

Σας περιμένουμε !

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :


.

Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Τάσος Ξύδης +30 26340 25016

Δείτε σχετικά και εδώ.