Διοργάνωση του 4ου Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα

Θα θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τη διοργάνωση του 4ου Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, που θα διεξαχθεί στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων στις 17 έως 19 Μαΐου 2013. Το φεστιβάλ τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στο πλαίσιο του 4ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», στην οποία μπορούν να συμμετέχουν με περίπτερο, οι παραγωγοί και οι επιχειρήσεις του Δήμου μας.

Την έκθεση αναμένεται να επισκεφτούν πάνω από 30.000 επισκέπτες. Το 4ο Agro Quality Festival έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές.

Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων με την παρουσία δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών.

Οι επιτυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις καθώς και η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες αγροτικού ενδιαφέροντος εγγυώνται τη μεγάλη επισκεψιμότητα της «Έκθεσης Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και επαγγελματίες, όσο και σε καταναλωτές.

Λεπτομέρειες για την έκθεση μπορείτε να τα βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο. Κατεβάστε ακόμα την αίτηση συμμετοχής και την κάτοψη εσωτερικών χώρων της έκθεσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση μπορούν να αποστέλλονται έως 12 Απριλίου 2013.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της έκθεσης κα Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957, fax 2103610276, email: info@edpa.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.edpa.gr.