Σύγκληση Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Πληρ: Χωραφά Σταυρούλα
Δ/νση: Ιλ.Τζαβέλα 37,
Ναύπακτος 30300
Email:shorafa@nafpaktos.gr
Τηλ: 2634021932
Φαξ: 2634021933

Ναύπακτος 29 Μαρτίου 2013
Αριθ. Πρωτ.: 82

ΠΡΟΣ:
1) Τα μέλη του Συμβουλίου της
Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου
2) ως πίνακας αποδεκτών
ΚΟΙΝ: κ. Δήμαρχο

ΘΕΜΑ: « Σύγκληση Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου »

Σας παρακαλούμε την Τρίτη 2-4-2013 και ώρα 17:00 μ.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κτίριο του Ξενοδοχείου Ξενία (Θεμιστοκλή Αθανασιάδη Νόβα και Αρβανίτη, βορειοδυτική αίθουσα), σε τακτική συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/2010 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκφραση γνώμης για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή Γριμπόβου στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Ναυπάκτου κατά την χρονική περίοδο από … έως … για το έτος 2013 που θα απαγορεύεται η κυκλοφορία στην παραλιακή οδό Καθόδου Δωριέων.(εισήγηση Τεχνικής Υπηρεσίας)
2. Έκφραση γνώμης για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο του δυτικού τμήματος της πόλης της Ναυπάκτου. (εισήγηση Τεχνικής Υπηρεσίας)
3. Έκφραση γνώμης για ανάκληση πράξεων προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστημάτων.
4. Την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΟΥ & ΧΟΝΔΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ & ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» στην κα ΓΡΑΨΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Σπυρίδωνα, που βρίσκεται στην οδό Ν.Μπότσαρη στη Δ.Κ. Ναυπάκτου Δήμου Ναυπακτίας.
5. Την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΥΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ)-(ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ-ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ-ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ-ΠΙΤΣΑΡΙΑ-ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ)» στον κο ΛΕΛΟΥΔΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ του Ιωάννη, που βρίσκεται στην οδό Σισμάνη 4 στη Δ.Κ. Ναυπάκτου Δήμου Ναυπακτίας.
6. Την χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ(ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ)» στον κο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΑΛΕΞΑΔΡΟ του Παναγιώτη, που βρίσκεται στην πλατεία λιμένος & Β.Λελούδα στη Δ.Κ. Ναυπάκτου Δήμου Ναυπακτίας.
7. Έκφραση γνώμης σε αίτημα του συλλόγου παραγωγών οπορολαχανικών Ναυπακτίας & πεδιάδος Μόρνου.

Η πρόεδρος της
Δημοτικής Κοινότητας Ναυπάκτου

Ταραμπίκου Βασιλική