Δύο μοναδικές ποιοτικές παραστάσεις παρακολούθησε το κοινό στην Ναύπακτο

Δύο μοναδικές ποιοτικές παραστάσεις παρακολούθησε το κοινό στην Ναύπακτο

Δύο μοναδικές ποιοτικές παραστάσεις παρακολούθησε το κοινό στην Ναύπακτο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ναύπακτος τ.κ. 303 00
Τηλ.: 26343 60102
Fax: 26343 60116
e-mail: info@nafpaktos.gr

Ναύπακτος 10-12-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δύο μοναδικές ποιοτικές παραστάσεις παρακολούθησε το κοινό στην Ναύπακτο

Β.Γκίζας: «Η ερμηνεία της κ. Κονιόρδου σταθμός για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας»

Δύο μοναδικές ποιοτικές θεατρικές παραστάσεις, τον Μέγα Ιεροεξεταστή και τους Δαιμονισμένους του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Ναυπάκτου το Σαββατοκύριακο (7 και 8 Δεκεμβρίου), στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα, με πρωταγωνίστρια, στην πρώτη εκ των δύο, τη σπουδαία ηθοποιό κ. Λυδία Κονιόρδου. Σημειώνεται ότι, και οι δύο παραστάσεις ήταν με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με πρωτοβουλία του Δήμου Ναυπακτίας.
Η ίδια η πρωταγωνίστρια και πρώην υπουργός Πολιτισμού, δήλωσε ενθουσιασμένη με την ανταπόκριση του κόσμου εξαίροντας ταυτόχρονα τη συνεργασία με τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.


Με αφορμή το γεγονός ο Δήμαρχος Ναυπακτίας σημείωσε: «Η παρουσία της εξαίρετης ηθοποιού κ. Λυδίας Κονιόρδου στην πόλη μας και η ερμηνεία της στο ρόλο του Μέγα Ιεροεξεταστή θεωρώ ότι αποτελεί σταθμό για τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας. Θα ήθελα να απευθύνω για ακόμη μία φορά τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες της κ. Κονιόρδου και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για την άψογη συνεργασία και τις δύο άρτιες καλλιτεχνικά παραστάσεις που μας παρουσίασαν. Προσωπικά και ως θεατής, είμαι κάτι παραπάνω από ευτυχής που είχαμε την τύχη να γίνουμε κοινωνοί της φιλοσοφικής υποστάσεως δύο τόσο σημαντικών έργων του Ντοστογιέφσκι και του καλλιτεχνικού διαμετρήματος των συγκλονιστικών ερμηνειών του συνόλου των ηθοποιών και του σκηνοθέτη κ. Κωνσταντίνου Χατζή. Επιπλέον, χαίρομαι ιδιαίτερα που οι δημότες τίμησαν με την παρουσία τους και τις δύο παραστάσεις και που, στο δυνατό τους χειροκρότημα, αποτυπώθηκε η ανάγκη όλων μας για θεάματα τέτοιου ύφους και ήθους στον τόπο μας».