ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοτικός Σύμβουλος | "Ενωτική Πρωτοβουλία"

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος γεννήθηκε το 1972 στις ΗΠΑ. Μετοίκησε με τους γονείς του στη Ναύπακτο το 1982, όπου ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Σήμερα είναι μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη βαθμίδα του Λέκτορα.
Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς, ξεκίνησε την καριέρα του στη 01 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αρχικά ως Σύμβουλος Πληροφοριακών Συστημάτων και στη συνέχεια ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Λογισμικού. Υλοποίησε ως Διευθυντής και Υπεύθυνος Έργων με επιτυχία μεγάλες εγκταστάσεις πληροφοριακών συστημάτων σε φορείς όπως ο ΟΤΕ, η Διεύθυνση Ασφαλείας Ολυμπιακών Αγώνων, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και σε φορείς του ιδιωτικού τομέα.
Το 2005 ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων που εδρεύει στη Ναύπακτο. Το 2011 εξελέγη ομόφωνα στη βαθμίδα του Λέκτορα και είναι μέλος ΔΕΠ του Τμήματος έκτοτε. Συμμετέχει ως ερευνητής σε αναπτυξιακά και ερευνητικά έργα πληροφορικής. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες σε διεθνή συνέδρια κατόπιν κρίσεως, ενώ έχει συμμετάσει στη συγγραφή τριών βιβλίων που σχετίζονται με την Επιστήμη των Υπολογιστών.
Είναι παντρεμένος με την Αγγελική (Τζέλα) Καρκατζού και έχει έναν γιο ένδεκα ετών, τον Κωνσταντίνο.

Δημοτικός Σύμβουλος | "Ενωτική Πρωτοβουλία"

Μέλος Δημοτικής Επιτροπής

 

Ο Γιώργος Γούλας γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Υόρκη όπου οι γονείς του ήταν μετανάστες.

Είναι έγγαμος με τη Χριστίνα Κόγκου, Νηπιαγωγό και έχουν δύο κόρες.

Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Ναύπακτο κατά σειρά στο 1ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ναυπάκτου. Το 1997 αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκεί ασχολήθηκε με τα κοινά της Φοιτητικής Εστίας ιδρύοντας Ανεξάρτητη Κίνηση Φοιτητών. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του Θητεία στο στρατό Ξηράς σε Λαμία και Ρόδο. Κατόπιν επιτυχίας στις γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ είναι Εκπαιδευτικός ειδικότητας Πληροφορικής. Σήμερα διδάσκει στο 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και έχει διδάξει σε ΙΕΚ, ΚΕΚ και το ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος για πρώτη φορά το 2002 και από τότε με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του εκλέγεται ανελλιπώς. Διετέλεσε κατά σειρά Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης το 2003-04. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών το 2005-06 και Αντιδήμαρχος Τεχνικής υπηρεσίας και Πολεοδομίας το 2011 και το μισό 2012.

Υπήρξε επικεφαλής της Ανεξάρτητης δημοτικής Παράταξης «Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία» την περίοδο 2014-2023.

Την παρούσα δημοτική περίοδο είναι Δημοτικός Σύμβουλος της “Ενωτικής Πρωτοβουλίας” την οποία και εκπροσωπεί στην Δημοτική Επιτροπή.  

Δημοτικός Σύμβουλος | "Ενωτική Πρωτοβουλία"

 

Ο Σπυρίδων Γουρζής γεννήθηκε στην Ναύπακτο το 1984.

Τελείωσε το 2ο γυμνάσιο - λύκειο της Ναυπάκτου και εν συνεχεία ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο τμήμα Λογιστής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας.

Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις επέστρεψε και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην πόλη της Ναυπάκτου.

Τα τελευταία 17 χρόνια εργάζεται ως Λογιστής - Οικονομολόγος – Χρηματοοικονομικός σύμβουλος σε μεγάλη παραγωγική εταιρία της περιοχής μας κατέχοντας όλα αυτά τα χρόνια θέσεις ευθύνης και διοίκησης.

Είναι παντρεμένος με την Ευανθία Καρκαβίτσα και έχει αποκτήσει δύο παιδιά τον Ξενοφώντα 9 ετών και τον Θωμά 7 ετών.

Από τα μαθητικά του χρόνια τον ενδιέφερε η ενασχόλησή του με τα κοινά και είχε εκλεχθεί στο Λύκειο  πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου.

Στα φοιτητικά του χρόνια συνέχισε την δραστηριότητά του σαν εκλεγμένο μέλος ανεξάρτητης φοιτητικής παράταξης.

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κατέχοντας πτυχίο Λογιστή Α’ τάξεως και συμμετέχει ενεργά σε όλες του τις δράσεις.

Επίσης είναι μέλος του σωματίου εργαζομένων στην επιχείρηση όπου εργάζεται.

Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει και ως μέλος οργάνου διοίκησης στο σωματείο καλαθοσφαίρισης ΠΑΣ ΝΑΥΠΆΚΤΟΥ.

 

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Αντιδήμαρχος

 • Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας

 

Ο Γρηγόριος Δελημάρης γεννήθηκε το 1977 και μεγάλωσε στο Τρίκορφο Χάλκειας του Δήμου Ναυπακτίας.

Συμμετείχε για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας.  Από την 1.1.2024 έχει αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.  Ειναι επίσης μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικόρφου «Ο Άγιος Γεώργιος» και επί 3 συνεχής θητείες διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Ναυπάκτου.

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

 

Ο Κωνσταντίνος Ζορμπάς εξελέγη για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας το 2019 και επανεξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Στη δημοτική θητεία 2019-2023 ήταν Πρόεδρος της 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος με αρμοδιότητες για την εποπτεία και το συντονισμό των αρμοδιοτήτων για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς στο Δήμο Ναυπακτίας.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ Ν.Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος του πρώτου Συλλόγου ΑμεΑ που ξεκίνησε στην Ναύπακτο.

Δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης στην Ναύπακτο για 25 χρόνια.

Είναι παντρεμένος με την Τάνια Τσούμα και έχουν δύο παιδιά.

Δημοτικός Σύμβουλος | "Ενωτική Πρωτοβουλία"

 

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Αντιδήμαρχος (χωρίς αντιμισθία)

 • Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου

 

Ο Χαράλαμπος Καραδήμας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μολύκρειο Ναυπακτίας.

Τα σχολικά του χρόνια ήταν στο Μολύκρειο, στο Αντίρριο και στη Ναύπακτο. Έχει εργασθεί στον ιδιωτικό τομέα στην πορθμειακή γραμμή Ρίου-Αντιρρίου και από το έτος 1995 υπηρετεί στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η αγάπη του για το χωριό του τον έκανε να φτιάξει την μόνιμη κατοικία του στο Μολύκρειο.

Από το έτος 2000 υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπακτίας. Το 2010 έως το 2022 ήταν μέλος του συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας και διετέλεσε επίσης Αντιπρόεδρος και Γενικός Γραμματέας.

Στις εκλογές του 2019 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας και από τότε ασκεί αμισθί τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου. Επιπρόσθετα είναι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και μέλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ναυπακτίας.

Στις δημοτικές εκλογές του 2023 επενεξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Συνεργασία Πολιτών" του Βασίλη Γκίζα και ορίστηκε εκ νέου Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου, χωρίς αντιμισθία.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Γιαννοπούλου και έχουν δύο παιδιά

Δημοτικός Σύμβουλος | "Αλλάζουμε Πλεύση"

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου

 

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Αντιδήμαρχος

 • Διεύθυνσης Περιβάλλοντος
 • Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας

 

Ο Θωμάς Κοτρωνιάς γεννήθηκε στην Αναβρυτή Ναυπακτίας την 1η Ιανουαρίου 1957.
Τελείωσε το 1ο Λύκειο Πατρών, εισήχθη στην σχολή Ικάρων το 1974 και αποφοίτησε το 1978.
Υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία ως αξιωματικός ιπτάμενος σε επιτελικές και διοικητικές θέσεις.
Υπήρξε στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης από το 1997 έως το 2000, έτος κατά το οποίο ανέλαβε υπεύθυνος για θέματα διαχείρισης αεροσκαφών πυρόσβεσης στο αρμόδιο Διυπουργικό Συντονιστικό Όργανο έως το 2004.
Δοκίμως τερμάτισε την καριέρα του στην Πολεμική Αεροπορία τον Ιούλιο του 2005 με τον βαθμό του Ταξιάρχου.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εισήλθε στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 κατά τις οποίες εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμαρχος του Δήμου Αποδοτίας.
Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας.
Είναι παντρεμένος με την Νικολίτσα Αναστασοπούλου Δημόσιο Υπάλληλο και έχει δύο κόρες τη Ζωή απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Μαρία φοιτήτρια Πολυτεχνείου Κρήτης.

Δημοτικός Σύμβουλος | Ανεξάρτητος

 

Ο Ανδρέας Κοτσανάς γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1968.
Είναι νυμφευμένος με την Φωτεινή Κατσώνη και έχουν δύο παιδιά.
Έχει εργαστεί επί είκοσι χρόνια στον χώρο των πωλήσεων.
Τα τελευταία δέκα χρόνια διετέλεσε περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.
Το 1994 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αντιρρίου και επανεκλέχτηκε το 1998, το 2002, το 2006 και το 2010 στο Δήμο Ναυπακτίας.
Τον Ιανουάριο του 2010 μετά την παραίτηση του Κώστα Κονίδα ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ενότητα.
Από το 2014 ως το 2019 ήταν Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Αντιδήμαρχος (χωρίς αντιμισθία)

 • Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών
 • Δημοτικής Ενότητας Πλατάνου

Μέλος Δημοτικής Επιτροπής

 

Ο Αθανάσιος Κούκουνας γεννήθηκε το 1961 στην Αράχωβα Ναυπακτίας και είναι συνταξιούχος των ΕΛΤΑ.

Ασχολείται με τα κοινά από το 1986, αρχικά ως Κοινοτικός Σύμβουλος στην τότε Κοινότητα Αράχωβας Ναυπακτίας και στη συνέχεια ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Πλατάνου.

Το 2010 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπακτίας. Στις εκλογές του 2014 εκλέγεται εκ νέου Δημοτικός Σύμβουλος αναλαμβάνοντας καθήκοντα Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Δημοτικής Ενότητας Πλατάνου.

Επανεκλέγεται το 2019 και ορίζεται Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ. Από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι τη λήξη της δημοτικής θητείας ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Πλατάνου, έχοντας αποποιηθεί την αντιμισθία του. Παράλληλα, ήταν μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ναυπακτίας και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ. 

Το 2023 επανεκλέγεται ανανεώνοντας τη θητεία του ως Αντιδήμαρχος (χωρίς αντιμισθία) Διοικητικών Υπηρεσιών και  Δημοτικής Ενότητας Πλατάνου, ενώ είναι και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής.

Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Ζιαμπάρα και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Βασιλική, την Γεωργία, τον Ανδρέα και τον Επαμεινώνδα.

Δημοτικός Σύμβουλος | Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "Αλλάζουμε Πλεύση"

Μέλος Δημοτικής Επιτροπής

 

 

 

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Πυλλήνης

 

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Αντιδήμαρχος

 • Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών
 • Αυτοτελούς Τμήματος Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Απασχόλησης

Μέλος Δημοτικής Επιτροπής

Ο Σωκράτης Παπαβασιλείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ναύπακτο.

Σπούδασε Νομική και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση και το Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό, ενώ μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.

Από το 2010 είναι εγγεγραμμένο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως δικηγόρος με έδρα τη Ναύπακτο.

Συμμετείχε για πρώτη φορά ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 και εξελέγη δεύτερος κατά σειρά δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Ναυπάκτου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Πολιτών». 

Το 2019 ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και το 2021 το χαρτοφυλάκιο ευθύνης του αυξήθηκε με την αρμοδιότητα για το Τμήμα Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών  Δραστηριοτήτων και  Απασχόλησης.

Επιπρόσθετα από το 2019 ασκεί καθήκοντα Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και από το 2021 διατελεί Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

 

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Αντιδήμαρχος

 • Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμημάτων Μελετών, Τεχνικών Έργων, Μεταφορών και Συγκοινωνιών)
 • Δημοτικής Ενότητας Αποδοτίας

Μέλος Δημοτικής Επιτροπής

Ο Ιωάννης Παπαϊωαννίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ναύπακτο με καταγωγή από την Αμπελακιώτισσα Ορεινής Ναυπακτίας.

Με σπουδές στον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό και τα Πληροφοριακά Συστήματα, επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.  Διαθέτει ξενοδοχειακή μονάδα στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας, ενώ στο παρελθόν εργαζόταν στο τουριστικό κατάλυμα που διατηρεί η οικογένειά του στην Ελατού Ναυπακτίας, καθώς και σε άλλα καταλύματα ως υπεύθυνος. 

Συμμετείχε για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, οπότε και εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Αποδοτίας. Επανεξελέγη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. 

Από την 1.1.2024 έχει αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμημάτων Μελετών, Τεχνικών Έργων, Μεταφορών και Συγκοινωνιών) και Δημοτικής Ενότητας Αποδοτίας.  Είναι επίσης μέλος της Δημοτικής Επιτροπής.

Τη δημοτική περίοδο 2019-2023 διετέλεσε αρχικά Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αποδοτίας, ήταν υπεύθυνος του Τμήματος Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Απασχόλησης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (2019-2021).  Στη συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα Αντιδημάρχου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (2021-2023). Καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου ήταν και Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας, καθώς και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ναυπακτίας.

Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Αντιδήμαρχος​

 • Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων (Τμήματος Παιδείας και θεμάτων ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ-ΜΕΑ)
 • Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών (Τμημάτων Υπηρεσίας Δόμησης και Σχεδίου Πόλεως)

 

Ο Νικόλαος Ραυτόπουλος γεννήθηκε το 1964. Τελείωσε το Λύκειο στη Ναύπακτο  και στη συνέχεια μετοίκισε στην Αθήνα. Το 1989 διορίστηκε Δικαστικός Υπάλληλος στο Πρωτοδικείο Αθηνών. Το 1990 μετατίθεται στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου και το 1994 στο Ειρηνοδικείο Ναυπάκτου όπου διετέλεσε προϊστάμενος γραμματείας επί εννέα χρόνια. Το 2022 μετατίθεται στο Ειρηνοδικείο Μεσολογγίου στο οποίο διετέλεσε προϊστάμενος γραμματείας μέχρι τον Ιανουάριο του 2024.

Διετέλεσε:

Αντιδήμαρχος Ναυπάκτου 2003 – 2006

Μέλος του ΚΕ.ΣΥ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ναυπακτίας

Μέλος του Προεδρείου του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Μεσολογγίου

Μέλος του προεδρείου και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (εκλέχθηκε επτά θητείες).

Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δικαστικών Υπαλλήλων του Εφετείου Πατρών.

Μέλος πολιτιστικών συλλόγων και πρόεδρος του Α.Ο. Λυγιά.

Είναι παντρεμένος με την Δικαστική υπάλληλο Σοφία Ζησιμοπούλου και έχουν δύο παιδιά, τον Απόστολο, αστυνομικό και τον Παύλο, νοσηλευτή. 

Δημοτική Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων:

 • Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής
 • Τμήματος Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών

Η Μαρίνα Ρισβά-Πατακοπούλου είναι επιχειρηματίας. Είναι μητέρα τεσσάρων τέκνων από τα οποία έχει αποκτήσει πέντε εγγόνια.

Ασχολείται με τον χώρο των επιχειρήσεων τα τελευταία τριάντα τρία χρόνια στο κέντρο της Ναυπάκτου.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείόυ Ναυπακτίας.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 εξελέγη Δημοτική Σύμβουλος Ναυπακτίας και από την 1.1.2024 έχει αναλάβει καθήκοντα Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων Δήμου Ναυπακτίας, Τμημάτων Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδικών-Βρεφονηπιακών Σταθμών.

Είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Δημοτικός Σύμβουλος | Ανεξάρτητος

 

Δημοτικός Σύμβουλος | Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "Ενωτική Πρωτοβουλία"

 

Ο Γεώργιος Σιαμαντάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ναύπακτο όπου και τελείωσε το βασικό κύκλο εκπαίδευσης σπουδών του. Είναι γιός του Γιάννη Σιαμαντά αντιστασιακού και προέδρου του τοπικού παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης γνωστού εμπόρου της πόλης μας και της δασκάλας Βασιλικής Βλαχογιάννη-Σιαμαντά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς ,τον Γιάννη τελειόφοιτο της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και τον Ιάσονα μαθητή της Α ΄ Λυκείου. Σπούδασε ιατρική και έλαβε την ειδικότητα της ωτορινολαρυγγολογίας και χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου στα Νοσοκομεία Παίδων «Αγ. Σοφίας» και Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών. Διετέλεσε πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα επί σειρά ετών. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη και πρώην πρόεδρος της λέσχης Μοτοσικλετιστών Ναυπάκτου (ΛΕΜΟΝ). Είναι μέλος του Ναυτικού ομίλου Ναυπάκτου στην ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης .Διατέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου. Ζεί και εργάζεται στη Ναύπακτο ως ιδιώτης γιατρός και μέχρι πρότινος γιατρός του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ. Είναι ενεργό μέλος και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Αντιδήμαρχος

 • Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας

 

 

Ο Γεώργιος Σιμάκης μεγάλωσε στην Ναύπακτο. Μετά την αποφοίτησή του σπούδασε Ιατρική και εξέτισε το αγροτικό του στο άγονο Π.Ι. Καταφυγίου του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας.

Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στο Τμήμα Παθολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου και έπειτα στην Γαστρεντερολογική Κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου Πειραιά.

Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς του εξειδικεύτηκε στην Ηπατολογία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών. Από το 2011 διατηρεί γαστρεντερολογικό ιατρείο στην Ναύπακτο.

Για πρώτη φορά εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας το 2019 με την παράταξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» του Δημάρχου Βασίλη Γκίζα και καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου κατείχε τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επανεξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2023 και από την 1.1.2024 είναι Αντιδήμαρχος του Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας.

Είναι παντρεμένος με την Ζαχαρία Σεβαστή και έχουν μία κόρη.

Δημοτική Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

 

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου | "Συνεργασία Πολιτών"

 

 

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

 • Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας

 

Ο Σπυρίδων Τσέλιος γεννήθηκε στην Ναύπακτο το 1968. Αποφοίτησε από το Β΄ Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου και ασχολήθηκε με το εμπόριο, τη γεωργία και ως μέτοχος εταιρείας Α.Π.Ε.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου «Ναύπακτος Πολιτιστικές Διαδρομές» και του Ομίλου Αντισφαίρισης Ναυπάκτου.

Είναι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010.

Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας και Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας την περίοδο 2013-2014, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ, εκπρόσωπος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ναυπακτίας την περίοδο 2011-2014, Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής την περίοδο 2014-1019 και μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου.

Από το 2019 είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας.

Δημοτικός Σύμβουλος | "Συνεργασία Πολιτών"

Αντιδήμαρχος 

 • Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων (Τμημάτων Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Τουρισμού)
 • Τέλεσης Πολιτικών Γάμων

Μέλος Δημοτικής Επιτροπής

Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς γεννήθηκε στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Εκλέγεται αδιάλειπτα Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας από το 2010.

Στην παρούσα δημοτική θητεία, από την 1.1.2024  έχει αναλάβει καθήκοντα Αντιδημάρχου Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων (Τμημάτων Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Τουρισμού) και είναι αρμόδιος Αντιδήμαρχος για την τέλεση Πολιτικών Γάμων.  Είναι επίσης μέλος της Δημοτικής Επιτροπής.

Στη δημοτική θητεία 2019-2023 ήταν  Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων (Τμημάτων Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Τουρισμού), αρμόδιος για την τέλεση Πολιτικών Γάμων, καθώς επίσης και Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπακτίας.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Καφε-Εστιατόρων «Ο Ανεμογιάννης».

Έχει υπάρξει Πρόεδρος του «Ναυπακτιακού Αστέρα» και του «Αποδοτού» Άνω Χώρας.

Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Παπαχριστοδούλου.

Δημοτικός Σύμβουλος | "Ενωτική Πρωτοβουλία"