ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος γεννήθηκε το 1972 στις ΗΠΑ. Μετοίκησε με τους γονείς του στη Ναύπακτο το 1982, όπου ολοκλήρωσε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σπούδασε Επιστήμη Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου. Σήμερα είναι μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στη βαθμίδα του Λέκτορα.
Αφού ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο στρατό ξηράς, ξεκίνησε την καριέρα του στη 01 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ αρχικά ως Σύμβουλος Πληροφοριακών Συστημάτων και στη συνέχεια ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Λογισμικού. Υλοποίησε ως Διευθυντής και Υπεύθυνος Έργων με επιτυχία μεγάλες εγκταστάσεις πληροφοριακών συστημάτων σε φορείς όπως ο ΟΤΕ, η Διεύθυνση Ασφαλείας Ολυμπιακών Αγώνων, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας καθώς και σε φορείς του ιδιωτικού τομέα.
Το 2005 ξεκίνησε τη συνεργασία του με το Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων που εδρεύει στη Ναύπακτο. Το 2011 εξελέγη ομόφωνα στη βαθμίδα του Λέκτορα και είναι μέλος ΔΕΠ του Τμήματος έκτοτε. Συμμετέχει ως ερευνητής σε αναπτυξιακά και ερευνητικά έργα πληροφορικής. Έχει δημοσιεύσει ερευνητικές εργασίες σε διεθνή συνέδρια κατόπιν κρίσεως, ενώ έχει συμμετάσει στη συγγραφή τριών βιβλίων που σχετίζονται με την Επιστήμη των Υπολογιστών.
Είναι παντρεμένος με την Αγγελική (Τζέλα) Καρκατζού και έχει έναν γιο ένδεκα ετών, τον Κωνσταντίνο.

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Ο Γιώργος Γούλας γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Υόρκη όπου οι γονείς του ήταν μετανάστες. Είναι έγγαμος με τη Χριστίνα Κόγκου, Νηπιαγωγό και έχουν δύο κόρες. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Ναύπακτο κατά σειρά στο 1ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Ναυπάκτου. Το 1997 αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών της Πολυτεχνικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκεί ασχολήθηκε με τα κοινά της Φοιτητικής Εστίας ιδρύοντας Ανεξάρτητη Κίνηση Φοιτητών. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του Θητεία στο στρατό Ξηράς σε Λαμία και Ρόδο. Κατόπιν επιτυχίας στις γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ είναι Εκπαιδευτικός ειδικότητας Πληροφορικής. Σήμερα διδάσκει στο 2ο Γενικό Λύκειο Ναυπάκτου. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και έχει διδάξει σε ΙΕΚ, ΚΕΚ και το ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολήθηκε ταυτόχρονα με την επιλογή του για μόνιμη εγκατάσταση στη Ναύπακτο. Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος για πρώτη φορά το 2002 και από τότε με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών του εκλέγεται ανελλιπώς. Διετέλεσε κατά σειρά Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης το 2003-04. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών το 2005-06 και Αντιδήμαρχος Τεχνικής υπηρεσίας και Πολεοδομίας το 2011 και το μισό 2012. Είναι Επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης «Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία».

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Δημοτικός Σύμβουλος

 • Πρόεδρος 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας
 • Εντεταλμένος Σύμβουλος Εποπτείας και Συντονισμού Αρμοδιοτήτων για τα Αδέσποτα Ζώα Συντροφιάς

 

Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιδήμαρχος ΔΕ Αντιρρίου

 

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Υπάλληλος Τμήματος  Συγκοινωνιών Ναυπάκτου.

 

Δημοτικός Σύμβουλος

 • Πρόεδρος Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ

 

Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος

 

Γεννήθηκε στην Αναβρυτή Ναυπακτίας την 1η Ιανουαρίου 1957.
Τελείωσε το 1ο Λύκειο Πατρών, εισήχθη στην σχολή Ικάρων το 1974 και αποφοίτησε το 1978.
Υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία ως αξιωματικός ιπτάμενος σε επιτελικές και διοικητικές θέσεις.
Υπήρξε στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης από το 1997 έως το 2000, έτος κατά το οποίο ανέλαβε υπεύθυνος για θέματα διαχείρισης αεροσκαφών πυρόσβεσης στο αρμόδιο Διυπουργικό Συντονιστικό Όργανο έως το 2004.
Δοκίμως τερμάτισε την καριέρα του στην Πολεμική Αεροπορία τον Ιούλιο του 2005 με τον βαθμό του Ταξιάρχου.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εισήλθε στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 κατά τις οποίες εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμαρχος του Δήμου Αποδοτίας.
Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας.
Είναι παντρεμένος με την Νικολίτσα Αναστασοπούλου Δημόσιο Υπάλληλο και έχει δύο κόρες τη Ζωή απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Μαρία φοιτήτρια Πολυτεχνείου Κρήτης.

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά το 1968.
Είναι νυμφευμένος με την Φωτεινή Κατσώνη και έχουν δύο παιδιά.
Έχει εργαστεί επί είκοσι χρόνια στον χώρο των πωλήσεων.
Τα τελευταία δέκα χρόνια διετέλεσε περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.
Το 1994 εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αντιρρίου και επανεκλέχτηκε το 1998, το 2002, το 2006 και το 2010 στο Δήμο Ναυπακτίας.
Τον Ιανουάριο του 2010 μετά την παραίτηση του Κώστα Κονίδα ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Ενότητα.
Από το 2014 ως το 2019 ήταν Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος.

Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιδήμαρχος

 • Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών
 • ΔΕ Πλατάνου

 

 

Γεννήθηκε στην Αράχωβα Ναυπακτίας το έτος 1961. Είναι υπάλληλος στα ΕΛΤΑ και εργάζεται στο κατάστημα Πλατάνου. Έχει παντρευτεί με την Σοφία Ζιαμπάρα και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.  Ασχολείται με τα κοινά από το έτος 1986 ως κοινοτικός σύμβουλος στην τότε Κοινότητα Αράχωβας. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Πλατάνου από το 2003-2006 και 2007-2010. Το έτος 2007 και το έτος 2010 ασκούσε καθήκοντα Αντιδημάρχου στο Δήμο Πλατάνου. Το 2011-2019 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας.

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Ο Παναγιώτης Λουκόπουλος γεννήθηκε το 1946 στην Ναύπακτο. Είναι παντρεμένος με την παιδίατρο Γεωργία Ντάναση και πατέρας δυο αγοριών.
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
Σπούδασε Μαθηματικός και είναι από τους ιδρυτές των Φροντιστηρίων «Λουκόπουλου», με διαδρομή δεκαετιών στις φροντιστηριακές τάξεις και δάσκαλος πολλών γενεών μαθητών της Ναυπάκτου.
Είναι συγγραφέας βιβλίων Μαθηματικών για όλες τις τάξεις του Λυκείου.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Ναυπακτίας από το 2012.
Στις 15 Δεκεμβρίου 2013 εκλέχθηκε επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, στην ιδρυτική συνάντηση της παράταξης.
Εκλέχθηκε Δήμαρχος Ναυπακτίας από το 2014 ως το 2019.

Δημοτικός Σύμβουλος

 • Εντεταλμένος Σύμβουλος ΔΕ Πυλλήνης

 

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Ο Γιάννης Μπουλές γεννήθηκε το 1950 στη Σίμου Ναυπακτίας. Το 1975 αποφοίτησε από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε). Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνικό Ινστιτούτο της Νέας Υόρκης στην Επιχειρησιακή Έρευνα και στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο PACE της Νέας Υόρκης. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάσθηκε ως στέλεχος επιχειρήσεων στις ΗΠΑ. Το 1982 επέστρεψε στην Ελλάδα και μέχρι το 1985 εργάσθηκε ως σύμβουλος στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Διετέλεσε σύμβουλος στα Υπουργεία Εσωτερικών (1988-1989) και Εργασίας (1994-95) και Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Πιστοποίησης (ΕΚΕΠΙΣ). Για 10 χρόνια διετέλεσε στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας στον Τομέα των χρηματοδοτήσεων Γεωργικών Βιομηχανιών και της εκπαίδευσης. Το 1996 εκλέχτηκε ομόφωνα επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΤΕΙ Καλαμάτας. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου του Αιγαίου και του ΤΕΙ Καλαμάτας και από το 2000 είναι Δ/νων Σύμβουλος της ΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε Συμμετείχε στο αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε πρόεδρος του Προοδευτικού συλλόγου Ελλήνων σπουδαστών στην Νέα Υόρκη και μέλος του Δ.Σ της Συνομοσπονδίας Ελλήνων Φοιτητών της Νέας Υόρκης. Την περίοδο 1998-2002 διετέλεσε Δημοτικός σύμβουλος, το 2003 και το 2006 εκλέχτηκε Δήμαρχος Πυλήνης. Το 2010 έως το 2014 εκλέχθηκε Δήμαρχος Ναυπακτίας.

Δημοτικός Σύμβουλος

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

- γεννήθηκε στη Σκάλα Ναυπάκτου,
- σπούδασε στο Παρίσι Γαλλική Φιλολογία
- μιλάει απταίστως δύο ξένες γλώσσες (Γαλλικά, Αγγλικά)
- Δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στη Ναύπακτο ως ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών

ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

- 1983 έως 1997 Πρόεδρος της πρώην κοινότητας Σκάλας
- 1994 έως 1997 Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Περιοχής 1ης Εδαφικής Περιφέρειας Αιτωλοακαρνανίας (όρια πρώην Δήμων Ναυπάκτου και Αντιρρίου).
- 1999 έως 2002 Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην δήμου Ναυπάκτου
- 2003 έως 2006 Δήμαρχος του πρώην δήμου Ναυπάκτου
- 2003 έως 2006 Αντιπρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ν. Αιτ/νίας.
-  2007 έως 2010 Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην δήμου Ναυπάκτου
- 2003 έως 2010 Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου ο «Αρίων», στον οποίο συμμετέχουν οι δήμοι που βρέχονται από τον Κορινθιακό κόλπο

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

- Επί σειρά ετών πρόεδρος ή μέλος Αθλητικών και Πολιτιστικών συλλόγων.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Φούντζουλα – Νταουσάνη, η οποία είναι δημοτική υπάλληλος και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτία και Δωρίδας- και έχουν δύο παιδιά την Αγγελική, απόφοιτο του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, η οποία εργάζεται στην Αθήνα και τον Θανάση, απόφοιτο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Νταουσάνη.

Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιδήμαρχος

 • Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών
 • Τμήματος Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων και Απασχόλησης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο.

Σπούδασε Νομική και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Διοίκηση και το Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό, ενώ μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.

Από το 2010 είναι εγγεγραμμένο μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως δικηγόρος με έδρα τη Ναύπακτο.

Συμμετείχε για πρώτη φορά ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019 και εξελέγη δεύτερος κατά σειρά δημοτικός σύμβουλος στην εκλογική περιφέρεια Ναυπάκτου με τη δημοτική παράταξη «Συνεργασία Πολιτών».

Το 2019 ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και το 2021 το χαρτοφυλάκιο ευθύνης του αυξήθηκε με την αρμοδιότητα για το Τμήμα Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών  Δραστηριοτήτων και  Απασχόλησης.

Επιπρόσθετα από το 2019 ασκεί καθήκοντα Αντιπροέδρου της Οικονομικής Επιτροπής και από το 2021 διατελεί Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιδήμαρχος

 • Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών
 • Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο με καταγωγή από την Αμπελακιώτισσα Ορεινής Ναυπακτίας. Με σπουδές στον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό και τα Πληροφοριακά Συστήματα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.  Σήμερα, διαθέτει μονάδα στην Άνω Χώρα ενώ, στο παρελθόν, είχε εργαστεί στο τουριστικό κατάλυμα που διατηρεί η οικογένειά του στην Ελατού καθώς και σε άλλα καταλύματα ως υπεύθυνος μονάδας.  Είναι γιός του Πολύκαρπου και της Ελένης Παπαϊωαννίδη και έχει διατελέσει Ταμίας στο Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας.  Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο όπου και τελείωσε το βασικό κύκλο εκπαίδευσης σπουδών του. Είναι γιός του Γιάννη Σιαμαντά αντιστασιακού και προέδρου του τοπικού παραρτήματος Εθνικής Αντίστασης γνωστού εμπόρου της πόλης μας και της δασκάλας Βασιλικής Βλαχογιάννη-Σιαμαντά. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς ,τον Γιάννη τελειόφοιτο της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών και τον Ιάσονα μαθητή της Α ΄ Λυκείου. Σπούδασε ιατρική και έλαβε την ειδικότητα της ωτορινολαρυγγολογίας και χειρουργικής κεφαλής και τραχήλου στα Νοσοκομεία Παίδων «Αγ. Σοφίας» και Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών. Διετέλεσε πρόεδρος του Ναυπακτιακού Αστέρα επί σειρά ετών. Είναι από τα ιδρυτικά μέλη και πρώην πρόεδρος της λέσχης Μοτοσικλετιστών Ναυπάκτου (ΛΕΜΟΝ). Είναι μέλος του Ναυτικού ομίλου Ναυπάκτου στην ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης .Διατέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου. Ζεί και εργάζεται στη Ναύπακτο ως ιδιώτης γιατρός και μέχρι πρότινος γιατρός του ΙΚΑ και του ΕΟΠΥΥ. Είναι ενεργό μέλος και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσολογγίου.

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

 

Ο Γιώργος Σιμάκης γεννήθηκε στις 08/10/1971. Αποφοίτησε το 1989 από το λύκειο Ναυπάκτου και έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής το 1998.

Αφού εξέτισε την στρατιωτική του θητεία στο στρατό ξηράς στο Υγειονομικό και το αγροτικό του στο άγονο Π.Ι Καταφυγίου του Κ.Υ Άνω Χώρας ειδικεύθηκε στην Παθολογία στο ΓΝ Μεσολογγίου για 2 χρόνια και στην συνέχεια 4 χρόνια (2007-2011) στην Γαστρεντερολογική κλινική του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά. Στο διάστημα της ειδικότητας έκανε εξειδίκευση στην Ηπατολογία για 6μήνες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Γαστρεντερολογίας της ιατρικής σχολής κ. Παπαθεοδωρίδη. Από το 2011 διατηρεί γαστρεντερολογικό ιατρείο στην Ναύπακτο στην οδό Ιντζέ 9.

Είναι παντρεμένος με την Ζαχαρία Σεβαστή και έχει ένα κοριτσάκι 4 ετών.

Δημοτικός Σύμβουλος

 

Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιδήμαρχος ΔΕ Χάλκειας

 

Δημοτικός Σύμβουλος

 • Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας

 

Έμπορος. Μέλος του εμπορικού συλλόγου και πρόεδρος του συλλόγου Supermarket Ναυπάκτου. Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Ναύπακτος-Πολιτιστικές Διαδρομές. Ιδρυτικό μέλος του ομίλου αντισφαίρισης Ναυπάκτου. Έλαβε μέρος στις Δημοτικές εκλογές του 2002.

Δημοτικός Σύμβουλος

Αντιδήμαρχος 

 • Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων
 • ΔΕ Αποδοτίας

 

Γεννήθηκε το 1971 στο Μανχάταν Νέας Υόρκης. Διετέλεσε πρόεδρος στη Δ.Κ.Ε.Αν την περίοδο 2008 – 2010. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 μέχρι και σήμερα. Είναι πρόεδρος των καφε-εστιατόρων – ξενοδόχων του Δήμου Ναυπακτίας, πρόεδρος στο Ναυπακτιακό Αστέρα.

Δημοτικός Σύμβουλος

 • Πρόεδρος ΔΕΥΑΝ

 

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1970. Είναι  γιός του Δημητρίου Χοχτούλα (πρώην  Προέδρου Δ.Δ.Μαμουλάδας – υπαλλήλου ΕΛΤΑ)  καθώς και της Ελένης Χοχτούλα- Σχοινά (πρώην Δημοτικής υπαλλήλου Δήμου Ναυπάκτου).  Είναι παντρεμένος με την Ηπειρώτη Ελισάβετ και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα και από το 1994 έως σήμερα έχει δική του επιχείρηση στη Ναύπακτο ως Aσφαλιστικός Πράκτορας και Μεσίτης Ακινήτων.  Για τη δραστηριότητά του αυτή έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων. Επίσης, διατηρεί μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων στη Ναύπακτο, καθώς και την ιστοσελίδα www.enafpaktos.gr.
Στο παρελθόν διετέλεσε Επιθεωρητής Πωλήσεων  και Οργανωτικός Συντονιστής στη Δυτική Ελλάδα, Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. Ασφαλιστικών Συμβούλων και Πρακτόρων Ναυπάκτου-Δωρίδος καθώς και στο σωματείο Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε Αιτ/νιας, μέλος στο Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου (2006-2009), μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοτών Ναυπάκτου επί 22 έτη και μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικ. Δωματίων Ναυπακτίας. Τέλος, διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με το 1ο Πανελλαδικό Δίκτυο Ανεξάρτητων Κτηματομεσιτικών Γραφείων « E-REAL ESTATES» .

Δημοτικός Σύμβουλος