ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ξεκίνησε η εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος στη Δημοτική Ενότητα Χάλκειας

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ξεκίνησε η εκτέλεση του Τεχνικού Προγράμματος στη Δημοτική Ενότητα της Χάλκειας, ύψους 537.000 ευρώ.

Ανακοίνωση για την Πρόσληψη Προσωπικού ΙΔΟΧ (ΣΟΧ 1/2023) με Διαδικασίες ΑΣΕΠ

Ο Δήμος Ναυπακτίας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός (1) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Ναυπακτιας, σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στην σχετική ανακοίνωση.

H Ανακοίνωση, το Παράρτημα και τα Έντυπα ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΠΕ/ΤΕ είναι διαθέσιμα στον παρακάτω Πίνακα.

Visit Greece: "Απόδραση στην Ορεινή Ναυπακτία"

Επτά ορεινοί όγκοι, αμέτρητες δασωμένες κορυφές και ένα άγριο, δαιδαλώδες, ανάγλυφο ορίζουν την ορεινή Ναυπακτία, μια περιοχή περίπου 550 τετρ. χλμ. η οποία εκτείνεται βόρεια της πανέμορφης πόλης της Ναυπάκτου. Διάσπαρτα σε αμέτρητα δάση από έλατα, οξιές, βελανιδιές και λόγγους από καστανιές, περισσότερα από 40 χωριά συγκροτούν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ορεινά οικιστικά συγκροτήματα της χώρας.

Με εντατικούς ρυθμούς οι καθαρισμοί σε ρέματα και σημεία

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι καθαρισμοί ρεμάτων και σημείων που χρήζουν παρεμβάσεων.

Το προσωπικό και ο μηχανισμός του Δήμου Ναυπακτίας βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα ενισχύοντας το έργο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όπου αυτό απαιτείται.

Συνάντηση Πελετίδη-Γκίζα-Λύρου για τα διόδια της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου

Τα διόδια της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου στο επίκεντρο της συνάντησης των Δημάρχων Πατρέων Κώστα Πελετίδη, Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου και Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα συνεργασίας για κοινή δράση, με στόχο όχι απλώς τη μη αύξηση, αλλά και τη μείωση των διοδίων, σε ό,τι αφορά τους διερχόμενους των τριών περιοχών, δεδομένου ότι υπάρχουν εργαζόμενοι, γιατροί, εκπαιδευτικοί και άλλοι επαγγελματίες, καθώς και φοιτητές, που την χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση.

Ο Δήμαρχος Β.Γκίζας στο CNN Greece

Η Ναυπακτία σε πρώτο πλάνο και στο CNN Greece

Με συνέντευξή του στο CNN Greece και τη δημοσιογράφο Ελένη Καραθάνου ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας μιλά για περιβαλλοντικά έργα, παρεμβάσεις, αλλά και για τα ιστορικά και φυσικά πλεονεκτήματα της Ναυπακτίας που αξιοποιώντας, προστατεύοντας και αναδεικνυόντάς τα μάς τοποθετούν στις κορυφαίες επιλογές των επισκεπτών.

 

Δεντροφύτευση στην πλαζ Αντιρρίου και την παραλία Αγίου Παντελεήμονα

Δεδροφύτευση στην πλαζ Αντιρρίου και την παραλία του Αγίου Παντελεήμονα πραγματοποίησαν το Τμήμα Πρασίνου και το προσωπικό της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Ναυπακτίας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο Γιώργο Παπαδόπουλο, την Κοινότητα Αντιρρίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

"Στεκόμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε αύξηση του κόστους διέλευσης της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου"

"Στεκόμαστε απέναντι σε οποιαδήποτε αύξηση του κόστους διέλευσης της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και βρισκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων"

 

Δήλωση του Δημάρχου κ.Βασίλη Γκίζα σχετικά με την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ

"Μετά την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με την ανάδειξη του 1ου επιλέξιμου επενδυτή για τους πρώην εργοταξιακούς χώρους του Αντιρρίου, θεωρούμε ότι επιβεβαιώθηκε το επενδυτικό ενδιαφέρον το οποίο και χαιρετίζουμε.

Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει την Ναυπακτία σε πόλο έλξης για επενδυτές, στοιχείο που πιστεύουμε ότι δίνει σημαντική ώθηση στην περιοχή μας.

Ωστόσο, επισημαίνουμε για ακόμη μια φορά ότι, η όποια αξιοποίηση και πρέπει και οφείλει να συνάδει με τη βιώσιμη και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής στην οποία όλοι ανεξαιρέτως προσβλέπουμε."

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου κ.Βασίλη Γκίζα για τους ναυπάκτιους νικητές των βραβείων "Πρόσωπα της Χρονιάς"

"Η νέα γενιά των ναυπακτίων συνεχίζει να μας κάνει περήφανους!

Οι δύο ναυπάκτιοι μαθητές που ξεχώρισαν για το ταλέντο, τις γνώσεις και την αφοσίωση στους στόχους τους τιμήθηκαν στον καταξιωμένο θεσμό «Πρόσωπα της Χρονιάς» που πραγματοποιήθηκε και φέτος από την Εφημερίδα Πελοπόννησος.

Σελίδες