ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

 

Γεννήθηκε στην Αναβρυτή Ναυπακτίας την 1η Ιανουαρίου 1957.
Τελείωσε το 1ο Λύκειο Πατρών, εισήχθη στην σχολή Ικάρων το 1974 και αποφοίτησε το 1978.
Υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία ως αξιωματικός ιπτάμενος σε επιτελικές και διοικητικές θέσεις.
Υπήρξε στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης από το 1997 έως το 2000, έτος κατά το οποίο ανέλαβε υπεύθυνος για θέματα διαχείρισης αεροσκαφών πυρόσβεσης στο αρμόδιο Διυπουργικό Συντονιστικό Όργανο έως το 2004.
Δοκίμως τερμάτισε την καριέρα του στην Πολεμική Αεροπορία τον Ιούλιο του 2005 με τον βαθμό του Ταξιάρχου.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εισήλθε στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 κατά τις οποίες εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμαρχος του Δήμου Αποδοτίας.
Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας.
Είναι παντρεμένος με την Νικολίτσα Αναστασοπούλου Δημόσιο Υπάλληλο και έχει δύο κόρες τη Ζωή απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Μαρία φοιτήτρια Πολυτεχνείου Κρήτης.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.  Από το 2010 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και δραστηριοποιείται ως μαχόμενος δικηγόρος στη Ναύπακτο. Είναι γιός του Ιωάννη και της Λαμπρινής Παπαβασιλείου.  Κατάγεται  από το  Λιβαδάκι και την Κάτω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας.

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών / Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας / Αυτοτελούς Τμήματος Αδειοδοτήσεων, ρύθμισης  Εμπορικών δραστηριοτήτων και Απασχόλησης / Δημοτικής ενότητας Αποδοτίας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο με καταγωγή από την Αμπελακιώτισσα Ορεινής Ναυπακτίας. Με σπουδές στον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό και τα Πληροφοριακά Συστήματα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.  Σήμερα, διαθέτει μονάδα στην Άνω Χώρα ενώ, στο παρελθόν, είχε εργαστεί στο τουριστικό κατάλυμα που διατηρεί η οικογένειά του στην Ελατού καθώς και σε άλλα καταλύματα ως υπεύθυνος μονάδας.  Είναι γιός του Πολύκαρπου και της Ελένης Παπαϊωαννίδη και έχει διατελέσει Ταμίας στο Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας.  Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Αντιδήμαρχος Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων

 

Γεννήθηκε το 1971 στο Μανχάταν Νέας Υόρκης. Διετέλεσε πρόεδρος στη Δ.Κ.Ε.Αν την περίοδο 2008 – 2010. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 μέχρι και σήμερα. Είναι πρόεδρος των καφε-εστιατόρων – ξενοδόχων του Δήμου Ναυπακτίας, πρόεδρος στο Ναυπακτιακό Αστέρα.

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας

 

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

 

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1970. Είναι  γιός του Δημητρίου Χοχτούλα (πρώην  Προέδρου Δ.Δ.Μαμουλάδας – υπαλλήλου ΕΛΤΑ)  καθώς και της Ελένης Χοχτούλα- Σχοινά (πρώην Δημοτικής υπαλλήλου Δήμου Ναυπάκτου).  Είναι παντρεμένος με την Ηπειρώτη Ελισάβετ και έχουν αποκτήσει δύο κόρες.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Πάτρα και από το 1994 έως σήμερα έχει δική του επιχείρηση στη Ναύπακτο ως Aσφαλιστικός Πράκτορας και Μεσίτης Ακινήτων.  Για τη δραστηριότητά του αυτή έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων. Επίσης, διατηρεί μονάδα ενοικιαζόμενων δωματίων στη Ναύπακτο, καθώς και την ιστοσελίδα www.enafpaktos.gr.
Στο παρελθόν διετέλεσε Επιθεωρητής Πωλήσεων  και Οργανωτικός Συντονιστής στη Δυτική Ελλάδα, Πρόεδρος και μέλος Δ.Σ. Ασφαλιστικών Συμβούλων και Πρακτόρων Ναυπάκτου-Δωρίδος καθώς και στο σωματείο Σ.Ε.Α.ΔΙ.Δ.Ε Αιτ/νιας, μέλος στο Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου (2006-2009), μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Αιμοδοτών Ναυπάκτου επί 22 έτη και μέλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικ. Δωματίων Ναυπακτίας. Τέλος, διατηρεί αποκλειστική συνεργασία με το 1ο Πανελλαδικό Δίκτυο Ανεξάρτητων Κτηματομεσιτικών Γραφείων « E-REAL ESTATES» .