ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

 

Γεννήθηκε στην Αναβρυτή Ναυπακτίας την 1η Ιανουαρίου 1957.
Τελείωσε το 1ο Λύκειο Πατρών, εισήχθη στην σχολή Ικάρων το 1974 και αποφοίτησε το 1978.
Υπηρέτησε την Πολεμική Αεροπορία ως αξιωματικός ιπτάμενος σε επιτελικές και διοικητικές θέσεις.
Υπήρξε στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης από το 1997 έως το 2000, έτος κατά το οποίο ανέλαβε υπεύθυνος για θέματα διαχείρισης αεροσκαφών πυρόσβεσης στο αρμόδιο Διυπουργικό Συντονιστικό Όργανο έως το 2004.
Δοκίμως τερμάτισε την καριέρα του στην Πολεμική Αεροπορία τον Ιούλιο του 2005 με τον βαθμό του Ταξιάρχου.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση εισήλθε στις Δημοτικές Εκλογές του 2006 κατά τις οποίες εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Δήμαρχος του Δήμου Αποδοτίας.
Το 2010 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας.
Είναι παντρεμένος με την Νικολίτσα Αναστασοπούλου Δημόσιο Υπάλληλο και έχει δύο κόρες τη Ζωή απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Μαρία φοιτήτρια Πολυτεχνείου Κρήτης.

Αντιδήμαρχος

 • Οικονομικών Υπηρεσιών
 • Τμήματος Αδειοδοτήσεων, Ρύθμισης Εμπορικών  Δραστηριοτήτων και  Απασχόλησης

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.  Από το 2010 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου και δραστηριοποιείται ως μαχόμενος δικηγόρος στη Ναύπακτο. Είναι γιός του Ιωάννη και της Λαμπρινής Παπαβασιλείου.  Κατάγεται  από το  Λιβαδάκι και την Κάτω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας.

Αντιδήμαρχος 

 • Τμημάτων  Μελετών & Τεχνικών Εργων  και  Μεταφορών και Συγκοινωνιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών

 • Αυτοτελούς Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας

 • Δημοτικής Ενότητας  Αποδοτίας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ναύπακτο με καταγωγή από την Αμπελακιώτισσα Ορεινής Ναυπακτίας. Με σπουδές στον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό και τα Πληροφοριακά Συστήματα, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση.  Σήμερα, διαθέτει μονάδα στην Άνω Χώρα ενώ, στο παρελθόν, είχε εργαστεί στο τουριστικό κατάλυμα που διατηρεί η οικογένειά του στην Ελατού καθώς και σε άλλα καταλύματα ως υπεύθυνος μονάδας.  Είναι γιός του Πολύκαρπου και της Ελένης Παπαϊωαννίδη και έχει διατελέσει Ταμίας στο Σύλλογο Ξενοδόχων Ναυπακτίας.  Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά.

Αντιδήμαρχος 

 • Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων
 • Τέλεσης Πολιτικών Γάμων

Γεννήθηκε το 1971 στο Μανχάταν Νέας Υόρκης. Διετέλεσε πρόεδρος στη Δ.Κ.Ε.Αν την περίοδο 2008 – 2010. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 μέχρι και σήμερα. Είναι πρόεδρος των καφε-εστιατόρων – ξενοδόχων του Δήμου Ναυπακτίας, πρόεδρος στο Ναυπακτιακό Αστέρα.

Αντιδήμαρχος

 • Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας

 

Αντιδήμαρχος 

 • Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών
 • Δημοτικής Ενότητας Πλατάνου

 

Γεννήθηκε στην Αράχωβα Ναυπακτίας το έτος 1961. Είναι υπάλληλος στα ΕΛΤΑ και εργάζεται στο κατάστημα Πλατάνου. Έχει παντρευτεί με την Σοφία Ζιαμπάρα και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.  Ασχολείται με τα κοινά από το έτος 1986 ως κοινοτικός σύμβουλος στην τότε Κοινότητα Αράχωβας. Εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Πλατάνου από το 2003-2006 και 2007-2010. Το έτος 2007 και το έτος 2010 ασκούσε καθήκοντα Αντιδημάρχου στο Δήμο Πλατάνου. Το 2011-2019 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας.

Αντιδήμαρχος (χωρίς αντιμισθία)

 • Δημοτικής Ενότητας Αντιρρίου

 

Αντιδήμαρχος (χωρίς αντιμισθία)

 • Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης και Σχεδίου Πόλεως