ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που φιλοξένησε ποτέ η Ναύπακτος!

Lepanto Formula Kite Europeans 2022

150 αθλητές από 37 χώρες διεκδικούν τη δική τους θέση στο βάθρο

 

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας

Tο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας, εκφράζει ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ για την προσφορά των κάτωθι επιχειρήσεων/οργανισμών στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΚΟΡΦΟ

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, έργο ύψους 500.000 ευρώ που αφορά στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας της Κοινότητας Τρικόρφου ΔΕ Χάλκειας εντάχθηκε στο Πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, υπεγράφη από τον Δήμαρχο κ.Βασίλη Γκίζα η σύμβαση εκτέλεσης ασφαλτοστρώσεων και τεχνικών έργων στις Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ναυπάκτου παρουσία του Αντιδημάρχου Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιάννη Παπαϊωαννίδη.

Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου με τίτλο «Οδοποιία και αναπλάσεις ΔΕ Ναυπάκτου πλην ΔΚ Ναυπάκτου» ανέρχεται στο ποσό του 1 εκ. ευρώ.

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής Στα Τμήματα Μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Ναυπακτίας

 

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο/η ότι ο Δήμος Ναυπακτίας, το Υπουργείο Παιδείας και

ΔΕΥΑΝ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνεται υπερκατανάλωση καθώς και αλόγιστη χρήση νερού σε ποτίσματα κήπων και αγροτεμαχίων με αποτέλεσμα τη χαμηλή στάθμη νερού στις δεξαμενές και στις γεωτρήσεις δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα υδροδότησης σε πολλούς οικισμούς του Δήμου μας.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν την τελευταία περίοδο ελλοχεύει ο κίνδυνος διακοπής της ομαλής υδροδότησης.

Η ΔΕΥΑΝ ενημερώνει ότι προβαίνει σε εντατικούς έλεγχους διαπιστώνοντας υπερβολικές καταναλώσεις. Το ίδιο θα συνεχίσει να πραγματοποιεί και όπου αυτό χρειασθεί.

ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και οι Ευγενείς Αλήτες χάρισαν στο κοινό της Ναυπάκτου μία πραγματικά αξέχαστη καλοκαιρινή συναυλία!

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης»

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει τις ωφελούμενες μητέρες ότι, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ, το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» (πρώην Εναρμόνιση), περιόδου 2022-2023, παρατείνεται ως εξής:

Περίοδος ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής έως 17.8.2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                    Ναύπακτος    12-8-2022                                                

Σελίδες