ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ξεκίνησε η εκτέλεση του έργου για την ύδρευση της Παλαιοπαναγιάς

Β.Γκίζας: «Δίνουμε λύσεις σε χρόνια και βαρύνουσας σημασίας ζητήματα»

 

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ξεκίνησε η εκτέλεση του έργου αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης Παλαιοπαναγιάς που θα δώσει οριστική λύση στο χρόνιο και πολύ σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι δυτικές συνοικίες της Ναυπάκτου.

Ξεκινά η κατασκευή των πεζοδρομίων του ανατολικού τμήματος της Ναυπάκτου

Β.Γκίζας: «Υλοποιούμε έργα που δίνουν λύσεις συνολικές

και όχι αποσπασματικές»

 

Το μήνυμα του Δημάρχου Β.Γκίζα για το θάνατο του Αλέκου Φασιανού

 

«Ο Αλέκος Φασιανός δεν είναι πια μαζί μας. Τον αποχαιρετούμε με συναισθήματα θλίψης, αλλά και ευγνωμοσύνης για την Τέχνη του που υπηρέτησε με συνέπεια όσο λίγοι. Κοιτάζοντας τα έργα του, τα πλέον αναγνωρίσιμα ως προς την τεχνική και την αισθητική τους, αντιλαμβάνεται κανείς, ευθύς αμέσως, το μεγαλείο όχι μόνο του ταλέντου του, αλλά και της ψυχής του.

Η αποκατάσταση της Γέφυρας Ευήνου μοναδικό θέμα της συνάντησης του Δημάρχου Β.Γκίζα με τον Περιφερειάρχη Ν.Φαρμάκη

 

Το έργο αποκατάστασης της Γέφυρας του Ευήνου ήταν το μοναδικό θέμα της συνάντησης του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα και των Αντιδημάρχων Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Γιάννη Παπαϊωαννίδη και Δ.Ε. Χάλκειας κ.Σπύρου Τραχύλη με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριο Φαρμάκη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Πάτρα.

Νέα βενετσιάνικου τύπου φωτιστικά στο Λιμάνι της Ναυπάκτου

 

Αναβαθμίζεται περαιτέρω το εμβληματικότερο σημείο της πόλης

 

Επανασύνδεση ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά του Δήμου Ναυπακτίας

Ντ.Τσουκαλάς: «Στεκόμαστε στο πλευρό των ευάλωτων συμπολιτών μας»

 

Ο Δήμος Ναυπακτίας συμμετέχει στην εφαρμογή του Προγράμματος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την επανασύνδεση ρεύματος σε ευάλωτα νοικοκυριά, όπως προβλέπεται από τις ΚΥΑ ΦΕΚ Β’ 3088/24-7-2020 και ΦΕΚ Β’ 6302/29-12-2021.

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου Tου Κοινωνικού Παντοπωλείου - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας - Δεκέμβριος 2021

Tο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπάκτου, εκφράζει ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ για την προσφορά των κάτωθι επιχειρήσεων/οργανισμών στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

Την επίσπευση των εργασιών αποκατάστασης της Γέφυρας Ευήνου ζητά ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Β. Γκίζας

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας με επιστολή του προς τους Υπουργούς Υποδομών και Μεταφορών, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας ζητά την επίσπευση των εργασιών αποκατάστασης της Γέφυρας Ευήνου που κατέρρευσε στις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.  Ο κ.Γκίζας επισημαίνει ότι, η επίλυση του ζητήματος κρίνεται αναγκαία και επιτακτική λόγω των σοβαρών προβλημάτων που έχουν ανακύψει στις καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων της ΔΕ Χάλκειας και ιδιαίτερα των οικονομικά ασθενέστερων.

«Αγαπητέ Θεέ… Όσκαρ» του Έρικ Εμανουέλ Σμιτ στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου

Ο Δήμος Ναυπακτίας, στο πλαίσιο του Εορταστικού Προγράμματος για τα Χριστούγεννα, παρουσιάζει την Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 20:30’ τη Θεατρική παράσταση: «Αγαπητέ Θεέ… Όσκαρ» του Έρικ Εμανουέλ Σμιτ από το Θεατρικό Εργαστήρι «Δρώντων Κάθαρσις» της Ειρήνης Ευαγγελάτου.

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την Παπαχαραλάμπειο Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπάκτου

Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα παιάνισε και πάλι, μετά από ένα χρόνο απουσίας λόγω πανδημίας, η Παπαχαραλάμπειος Δημοτική Φιλαρμονική Ναυπάκτου υπό την μπαγκέτα του Μαέστρου Δημήτρη Αμπατζή.

Οι δρόμοι της Ναυπάκτου πλημμύρισαν εορταστικές μελωδίες, ενώ την καθιερωμένη εορταστική επίσκεψη στο Δημαρχείο παρακολούθησε ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας μαζί με τους εργαζόμενους ανταλλάσσοντας με τα παιδιά της Φιλαρμονικής ευχές για υγεία και καλές γιορτές.

 

Σελίδες