Αναλυτικά ο προγραμματισμός διενέργειας rapid tests των επόμενων ημερών

Αναλυτικά ο προγραμματισμός διενέργειας rapid tests των επόμενων ημερών

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, κατά τη διάρκεια της ημέρας (23.2.2021), με γνώμονα την ασφάλεια της τοπικής  κοινωνίας και για την εξέταση των πολιτών που είτε είχαν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο ή πιθανό κρούσμα ή επιθυμούσαν να εξεταστούν για προληπτικούς λόγους, σε συνεργασία με την Τ.Ο.Μ.Υ. Μεσολογγίου, διενεργήθηκαν έκτακτοι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) στο κτήριο Τσώνη.

Η αυξητική τάση των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες επιβάλλει τη δεδομένη στιγμή, να τηρούμε όλοι απαρέγκλιτα τα μέτρα ατομικής προστασίας και κυρίως τη χρήση μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και τον περιορισμό των μετακινήσεών μας στις απολύτως απαραίτητες.

 

Προγραμματισμός διενέργειας δωρεάν rapid tests

  • Την Τετάρτη, 24.2.2021 και την Παρασκευή, 26.2.2021 μεταξύ 12:00-14:00 στην Πλατεία Φαρμάκη από τις Κινητές Μονάδες Υγείας υπό την εποπτεία της Τ.Ο.Μ.Υ. Μεσολογγίου.
  • Εκτάκτως, την Πέμπτη, 25.2.2021 μεταξύ 11:00-13:00 στο κτήριο Τσώνη από τις Κινητές Μονάδες Υγείας υπό την εποπτεία της Τ.Ο.Μ.Υ. Μεσολογγίου (αποκλειστικά και μόνο για τις συγκεκριμένες ώρες και τη συγκεκριμένη ημερομηνία δεν απαιτείται ραντεβού μέσω της πλατφόρμας testing.gov.gr)
  • Την Πέμπτη, 25.2.2021 από τις 8:30 πμ στο Κοινοτικό Κατάστημα Τρικόρφου από τις Κινητές Μονάδες Υγείας υπό την εποπτεία της Τ.Ο.Μ.Υ. Μεσολογγίου.
  • Στο κτήριο Τσώνη με ραντεβού αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας: testing.gov.gr.
  • Στο κτήριο Τσώνη, για τους εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης και Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και για τους μαθητές άνω των 16 ετών, μέσω της ειδικής πλατφόρμας: edu.testing.gov.gr.

 

Τις επόμενες ημέρες καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε υπευθυνότητα και ψυχραιμία.  Με τη συνεργασία όλων μας, σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς.