Γνωστοποίηση του Δήμου Ναυπακτίας για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη (Δικηγόρος)

Γνωστοποίηση του Δήμου Ναυπακτίας για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη (Δικηγόρος)

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας  έχοντας υπόψη

  • Τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν.3584/07.
  • Τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3852/2010.
  • Τον ΟΕΥ του Δήμου Ναυπακτίας (ΦΕΚ 4398/Β/31-12-2016). 
  • Την εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ.Α.&Η.Δ. 55/74802/29.12.2010.

Καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας  (1) θέσης  Ειδικού  Συνεργάτη και ειδικότερα:

 Μία  (1) θέση ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ

Που θα απασχοληθεί  στο Δήμο για :

  •  Θέματα της Ακίνητης περιουσίας του Δήμου.
  •  Θέματα λήψης αναγκαστικών μέτρων είσπραξης εσόδων Δήμου.
  •  Νομική παρακολούθηση διαδικασίας σχεδίου πόλεως

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:

α. Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους  του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.

β. Να είναι δικηγόροι.

γ.Να είναι κάτοχοι πτυχίου Νομικού Τμήματος Νομικής Σχολής Ανώτατου    Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στην Ελλάδα ή ισότιμου και αντίστοιχου πτυχίου άλλης χώρας, εφόσον αυτό έχει αναγνωριστεί σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.

δ. Aξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.

Για την  ανωτέρω  θέση  η  εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:

Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

 Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.

Ο Ειδικός Συνεργάτης θα αναφέρεται  στον Δήμαρχο και θα έχει  ως αντικείμενο την παροχή συμβουλών και τη διατύπωση εξειδικευμένων προτάσεων σε θέματα που αφορούν την ειδικότητά του.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα υποβάλλονται, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Ναυπακτίας, Ιλ. Τζαβέλλα 37, Τ.Κ. 30300, Ναύπακτος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικής Μέριμνας και Ανθρώπινου Δυναμικού υπόψη κας Γιαννίκα Κων/νας (τηλ. επικοινωνίας: 2634360113).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Στην αίτηση θα  επισυνάπτονται τα παρακάτω δικαιολογητικά:  

1. Αίτηση υποψηφιότητας.

2. Βιογραφικό Σημείωμα.

3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών.

4. Βεβαίωση  του οικείου Δικηγορικού Συλλόγου, από την οποία να προκύπτει η ιδιότητα του υποψηφίου ως δικηγόρου

5. Αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

6. Υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνονται ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/2007.

7.Τα στοιχεία απόδειξης της εμπειρίας όπως αναφέρονται  παραπάνω.

Η πλήρωση της  προαναφερόμενης θέσης θα  γίνει με απόφαση του Δημάρχου, ο οποίος  θα  προσλάβει  το πρόσωπο που είναι, κατά την κρίση του, κατάλληλο.

 Η απόφαση αυτή, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, καθορίζει τις δραστηριότητες και τα ειδικότερα καθήκοντα με τα οποία θα απασχοληθεί ο προσλαμβανόμενος.

Η πρόσληψη θα ολοκληρωθεί  με την υπογραφή από τον  προσλαμβανόμενο ειδικής συμβάσεως εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, που θα διαρκέσει μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας θητείας του Δημάρχου και ως ορίζεται στην παρ. 9 του άρθρου 163 Ν.3584/2007.

Η παρούσα να δημοσιευτεί   σε μία (1) ημερήσια ή εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, να τοιχοκολληθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας και να αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του δήμου.     

  Ο Δήμαρχος

                                                                  

 Γκίζας Βασίλειος

 

Για να δείτε τη Γνωστοποίηση πατήστε εδώ.