ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ

Έως και τις 24 Ιουλίου το Ψηφιακό Μουσείο για την Ελληνική Επανάσταση θα βρίσκεται στο Γρίμποβο (δίπλα στον Ναυτικό Όμιλο-χώρος διεξαγωγής εμποροπανήγυρις), με δωρεάν είσοδο για όλους και ώρες λειτουργίας 17:30-21:30 (καθημερινά).

Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θέτει στην υπηρεσία της ιστορίας τις σύγχρονες ψηφιακές οπτικοακουστικές και διαδραστικές τεχνολογίες και αξίζει να την επισκεφθούμε όλοι, μικροί και μεγάλοι.

Στην τελετή Αγιασμού, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας και ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, κ.Ανδρέας Φίλιας.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Θέρμου κ.Σπύρος Κωνσταντάρας, η Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ.Έφη Γρίνου, οι Αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας κ.Ντίνος Τσουκαλάς, κ.Θωμάς Κοτρωνιάς, και κ.Θανάσης Κούκουνας.

Ενώ, ξεχωριστή στιγμή στη βραδιά ήταν η συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου με μαέστρο την κ.Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού και την κ.Ζιζή Κορκοντζέλου στο πιάνο.