Η εμποροπανήγυρη της Ναυπάκτου ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

Η εμποροπανήγυρη της Ναυπάκτου ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις

Ακολουθεί δήλωση του Δημάρχου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα με αφορμή την ολοκλήρωση της Εμποροπανήγυρης Ναυπάκτου:

 

"Καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών της Εμποροπανήγυρης, η πόλη μας κατάφερε να βρεθεί και πάλι στο επίκεντρο συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από τη Δυτική Ελλάδα και όχι μόνο.

Για ακόμη μία φορά, ως δήμος και συνολικά ως τοπική κοινωνία, διοργανώσαμε και υποστηρίξαμε με τον καλύτερο τρόπο, ένα γεγονός που συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας μας σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον στενό μου συνεργάτη και Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σωκράτη Παπαβασιλείου που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος της ιδιαιτέρως απαιτητικής αυτής διοργάνωσης. Το πανθομολογούμενο θετικό αποτέλεσμα δικαιώνει πρωτίστως τον ίδιο.

Ευχαριστώ ακόμη, τον επίσης στενό μου συνεργάτη και Εντεταλμένο Σύμβουλο Ηρακλή Μουχτούρη που από την πρώτη ημέρα των προετοιμασιών ήταν καθημερινά παρών, δίνοντας λύσεις στα ζητήματα που προέκυπταν.

Όπως ευχαριστώ και το σύνολο των υπηρεσιών και των εργαζομένων του Δήμου Ναυπακτίας που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Ερυθρό Σταυρό, την Αστυνομία, την Τροχαία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό για την αδιάλειπτη παρουσία τους και την αμέριστη βοήθειά τους.

Στόχος και δέσμευση όλων μας, η παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη της πόλης μας, που για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε το μακρινό 1867, διαρκώς να βελτιώνεται και να εξελίσσεται.

Και του χρόνου!"