Κλειστή από την Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 η οδός Σοϊδά

Κλειστή από την Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 η οδός Σοϊδά

 

 

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, από την Τετάρτη, 10.3.2021, η οδός Σοϊδά θα παραμείνει κλειστή, λόγω των τμηματικών εργασιών που λαμβάνουν χώρα, στο πλαίσιο του έργου «Αστική Ανάπλαση εντός του Ιστορικού Κέντρου Πόλεως Ναυπάκτου». 

Οι οδηγοί που κινούνται στην παραλιακή οδό Ναυμαχίας Ναυπάκτου (Ψανή) με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης και επιθυμούν να στρίψουν αριστερά προς την οδό Αθ.Νόβα (Μεσολογγίου) θα μπορούν να το πράξουν μέσω της οδού Κοτίνη.  Επιπλέον, οι οδηγοί που κινούνται από το κέντρο της Ναυπάκτου προς τα δυτικά, καλούνται να επιλέγουν την οδό Θέρμου.

Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, το σύνολο των εργασιών της ανάπλασης πραγματοποιείται τμηματικά προκειμένου να προκαλείται η μικρότερη δυνατή όχληση στις καθημερινές μετακινήσεις.  Με κατάλληλες σημάνσεις και τη συνδρομή της Τροχαίας, δίνονται οδηγίες ώστε να περιορίζεται η πιθανότητα ταλαιπωρίας.

Ο Δήμος Ναυπακτίας ζητά την κατανόηση όλων και ευχαριστεί τους πολίτες για τη συνεργασία, καθώς πρόκειται για ένα έργο που θα αναμορφώσει και θα αναβαθμίσει την πόλη μας.

 

Δείτε την Ενημέρωση εδώ.