Με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις από το 3ο και το 4ο Δ.Σ. Ναυπάκτου

Με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις από το 3ο και το 4ο Δ.Σ. Ναυπάκτου

 

Υλοποιήθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 3 Μαρτίου στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα, οι θεατρικές παραστάσεις «Όταν η κοκκινοσκουφίτσα συνάντησε την πρασινοσκουφίτσα»  της Στ.Κάτσου Καντάνη σε διασκευή Φ. Γιαλούρη από το 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου - Τάξη Γ’ και από το 4ο Δ.Σ. Ναυπάκτου - Τάξη Δ’  «Ο Καραγκιόζης Οικολόγος» της Μαρίας Αργυρίου.

Θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου που διοργανώνει για 13η συνεχόμενη χρονιά η Περιβαλλοντική οργάνωση «Πράσινο+Μπλε» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.                                                                             

Τους θεατές καλωσόρισε ο οικοδεσπότης συντονιστής δράσεων του «Πράσινο + Μπλε» Τάσος Ξύδης ο οποίος ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τα δημοτικά σχολεία και τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν.

Παρούσα, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ναυπακτίας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μαρίνα Ρισβά - Πατακοπούλου, η οποία αφού τόνισε τη σημασία υλοποίησης των δράσεων, συνεχάρη εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Καλή επιτυχία στους μαθητές τους ευχήθηκαν και οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων που συμμετείχαν.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 3ου ΔΣ Ναυπάκτου, στη Διευθύντρια κ.Βάσω Πολυδώρου, στους εκπαιδευτικού κ.Ξανθή Κόκκαλη, κ.Ασημίνα Αναγνωστοπούλου, την κ.Μαριλένα Μπόκαρη στο τραγούδι και φυσικά για την σκηνοθεσία του έργου στην κ.Φωτεινή Γιαλούρη και του 4ου ΔΣ Ναυπάκτου στη Διευθύντρια κ.Όλγα Κιάφη, στη δασκάλα της Δ1’ τάξης κ.Βασιλική Λιακώνη στη Μουσικό Ελένη Παντελή στην Εικαστικό κ.Ιωάννα Τσιγάρα και στην υπεύθυνη Θεατρολόγο κ.Ιωάννα Σακκούλη.

 

Χορηγοί υποστηρικτές της δράσης είναι το προϊόν βούτυρο Lurpak της εταιρίας Arla, τα καταστήματα τροφίμων s/m ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας.

Την προσεχή Κυριακή 10 Μαρτίου στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι θεατρικές παραστάσεις:

1. «Η Μεσόγειος είμαι και δεν είμαι πια εδώ» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου από το 7ο Δ.Σ. Ναυπάκτου - τάξη Δ’

2. «Ο Καραγκιόζης Δασοφύλακας» του Σταύρου Σπυράκη από το ΚΔΑΠ  ΓΑΛΑΤΑ

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

 

(Δελτίο Τύπου Πράσινο+Μπλε)