ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ KRAVARA ENDURO MTB 2022 ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ KRAVARA ENDURO MTB 2022 ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ

Η ορεινή Ναυπακτία αναδεικνύεται σε κορυφαίο ποδηλατικό προορισμό

 

Με συνολικά 194 συμμετοχές από την Ελλάδα, την Αγγλία, τη Χιλή, την Ισπανία, τη Γερμανία και τη Βουλγαρία διεξήχθη στην ορεινή Ναυπακτία το Kravara Enduro MTB 2022 του θεσμού Enduro Greek Series.

Οι Αγώνες που υποστηρίζονται από τον Δήμο Ναυπακτίας πραγματοποιήθηκαν στα μονοπάτια της Άνω Χώρας και της Ελατούς, που αναδεικνύονται πλέον σε κορυφαίους ποδηλατικούς προορισμούς.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του άγγλου αθλητή Phil Atwill, ο οποίος είναι το νούμερο 8 στην παγκόσμια κατάταξη και πρώτος στη γενική του Kravara Enduro MTB 2022, ότι το περιβάλλον και τα μονοπάτια της ορεινής Ναυπακτίας είναι από τα καλύτερα που έχει συναντήσει στην πολυετή ποδηλατική του καριέρα.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ.Ντίνος Τσουκαλάς δήλωσε σχετικά: «Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, τους εθελοντές και όσους εργάστηκαν για την άρτια διεξαγωγή των Αγώνων. Ιδιαίτερα συγχαίρω τον Γιώργο Καλτσή, το Σωματείο Επαγγελματιών Άνω Χώρας, την Ελληνική Μονάδα Διάσωσης, τα Πέτρινα, το Crystal Mountain και το σύνολο των ξενοδόχων και επαγγελματιών της περιοχής για την εξαιρετική φιλοξενία των συμμετεχόντων και των αθλητικών αποστολών. Ο τόπος μας προσφέρεται για τη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων υψηλού επιπέδου και είναι πραγματικά σημαντικό το γεγονός ότι η τοπική κοινωνία τις αγκαλιάζει και τις στηρίζει. Από την πλευρά μας, ως δήμος, θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε αρωγοί σε τέτοιες προσπάθειες».