Με ταχείς ρυθμούς η επέκταση της αποχέτευσης στην περιοχή Σκα Ναυπάκτου

Με ταχείς ρυθμούς η επέκταση της αποχέτευσης στην περιοχή Σκα Ναυπάκτου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης στην περιοχή Σκα Ναυπάκτου και συγκεκριμένα στις οδούς Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Το έργο προβλέπει την κατασκευή και τοποθέτηση τμημάτων αγωγών προκειμένου αυτοί να συνδεθούν με το κεντρικό δίκτυο της αποχέτευσης Ναυπάκτου.

Οι εργασίες εκτελούνται με ταχείς ρυθμούς και η ολοκλήρωσή τους θα σημάνει την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μίας ακόμη γειτονιάς, η οποία μέχρι σήμερα στερείται βασικών υποδομών, παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετά χρόνια είναι δυναμική σε επίπεδο κατοικιών και επιχειρήσεων.

Στο σημείο όπου εκτελούνται οι εργασίες βρέθηκε σήμερα Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου από τον ανάδοχο εργολάβο. Μαζί του ήταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ.Ζαχαρίας Χοχτούλας και ο Αντιδήμαρχος κ.Ντίνος Τσουκαλάς.

Όπως διαπίστωσε και ο ίδιος, η πορεία εκτέλεσης του έργου κρίνεται ως ιδιαιτέρως ικανοποιητική και σύντομα οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή θα απολαμβάνουν μια υποδομή με σημαντικά οφέλη για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.