Ντοκιμαντέρ COSMOTE TV: «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου»

Ντοκιμαντέρ COSMOTE TV: «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου»

Πρώτη δημόσια προβολή στη Ναύπακτο την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου

 

Αυτή την Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021, ανήμερα της 450ης Επετείου από την ιστορική Ναυμαχία της Ναυπάκτου, ο Δήμος Ναυπακτίας παρουσιάζει σε πρώτη δημόσια προβολή το ντοκιμαντέρ «Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου», παραγωγής COSMOTE TV, στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου, ώρα 20:30’.

Σε περίπτωση βροχής, η δημόσια προβολή θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα και ώρα στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσα Ναυπάκτου.

Σημειώνεται ότι, στις 7 Οκτωβρίου και ώρα 21:00’ θα λάβει χώρα και η τηλεοπτική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ μέσα από το COSMOTE History.  Ενώ, τιμώντας την ιστορική Επέτειο, η COSMOTE TV θα προβάλλει σε παράλληλη θέαση το ντοκιμαντέρ και μέσα από το κανάλι της στο YouTube >>> COSMOTE TV , το οποίο θα είναι δωρεάν διαθέσιμο στο κοινό έως και τις 31 Οκτωβρίου 2021.

Πρόκειται για μία εξαιρετική παραγωγή σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Χαντζή, μέσα από την οποία αναδεικνύονται σημαντικές πτυχές και άγνωστες στο ευρύ κοινό λεπτομέρειες της ιστορικής Ναυμαχίας με τα πλέον σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.  Η συμμετοχή αξιόλογων προσωπικοτήτων, ερευνητών και ακαδημαϊκών, υπογραμμίζει το κύρος της παραγωγής αυτής. 

 

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την εφαρμογή όλων των κανόνων που ορίζονται από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το ΥΠ.ΠΟ.Α και τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στην προστασία της δημόσιας υγείας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική. Η είσοδος σε εξωτερικούς χώρους επιτρέπεται με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) ή αρνητικού εργαστηριακoύ rapid test αντιγόνου έως 48 ώρες πριν. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσεων στο τηλέφωνο: 26340 38646 (9:00’ - 14:00’).