ΟΙΚΟΘΕΑΤΡΟ: Συνεχίζονται με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις των μικρών μαθητών!

ΟΙΚΟΘΕΑΤΡΟ: Συνεχίζονται με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις των μικρών μαθητών!

Συνεχίζονται με επιτυχία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 12η χρονιά η Περιβαλλοντική οργάνωση "Πράσινο+Μπλέ", σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 18:00, υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου τάξη Δ’ και του 1ου Δημοτικού Σχολείου τάξη Ε1’, με τα έργα «Ο καραγκιόζης οικολόγος» και «Τα απορρίμματα απορούν», αντίστοιχα.

Τους θεατές καλωσόρισε όπως και κάθε Κυριακή ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων του Πράσινο +Μπλε Τάσος Ξύδης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά για την συμμετοχή τα δημοτικά σχολεία διευθυντές και εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν, ενώ οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μαθητών.

Τις παραστάσεις παρακολούθησε ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, όπου στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους μικρούς μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους.

Χαιρετισμό έκαναν και η Δ/ντρια του 3ου ΔΣ Ναυπάκτου Μαρία Μαραγκού, καθώς και από το 1ο ΔΣ Ναυπάκτου μικροί μαθητές καλωσόρισαν τους θεατές.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου Μαρία Ασπρούλα, Μαρία-Ελένη Μπόκαρη, Αλεξάνδρα Καλιντζίκη και Χαρίκλεια Χατζηιωάννου, καθώς και στους εκπαιδευτικούς του 1ου Δ.Σ. Ναυπάκτου Θωμά Νικολακόπουλο και τη Θεατρολόγο του σχολείου Φωτεινή Γιαλούρη, οι οποίοι με πολύ αγάπη σκηνοθέτησαν τις παραστάσεις και στήριξαν τους μαθητές στην προσπάθειά τους.

Χορηγοί και υποστηρικτές της δράσης είναι το προϊόν βούτυρο LURPAK της εταιρίας Arlα, τα υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ , η αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και ο Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων 1ης ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας.

Ευχαριστούμε θερμά την καθηγήτρια αισθητικής Βάσω Κυπαρίσση καθώς και της μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ναυπάκτου, ειδικότητας αισθητικής τέχνης, οι οποίες εθελοντικά έκαναν το μακιγιάζ των μικρών μαθητών, την ομάδα τεχνικών του Δημήτρη Ιωάννου και φυσικά τους Εθελοντές του «Πράσινο + Μπλε».

 

Η επόμενη θεατρική παράσταση θα υλοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου, ώρα 18:00:

«Ο δρακοπόταμος» της Βάσως Μιχαηλάκη-Αρφαρά από τα ΚΔΑΠ Δήμου Ναυπακτίας