Ολοκληρώθηκε ένα υπέροχο ποδηλατικό διήμερο στη Ναύπακτο

Ολοκληρώθηκε ένα υπέροχο ποδηλατικό διήμερο στη Ναύπακτο

Ένα υπέροχο ποδηλατικό διήμερο ολοκληρώθηκε στη Ναύπακτο στις 22 και 23 Απριλίου.
Από νωρίς η Ναύπακτος ετοιμάστηκε να υποδεχτεί το SUPER CUP next generation Mountain Bike, πανελλήνιους αγώνες κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας, για αθλητές και αθλήτριες μικρών κατηγοριών και τα κατάφερε με επιτυχία.
Το SUPER CUP next generation Mountain Bike τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Ε.Ο.Π. και διοργανώνεται σε πέντε διαφορετικές πόλεις: Σαλαμίνα, Τρίκαλα, Ναύπακτος, Γέρακας Αττικής και Θεσσαλονίκη, από τέσσερις διαφορετικές τοπικές επιτροπές και ενώσεις ποδηλασίας και με την συνεργασία σωματείων και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ποδηλασίας.
Στη Ναύπακτο συμμετείχαν 23 αθλητικά σωματεία,190 μικροί και μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες και πλέον των 150 συνοδών, απ’ όλη την Ελλάδα.
Το SUPER CUP next generation Mountain Bike περιελάμβανε  την πρώτη ημέρα αγώνες στα αγωνίσματα του Eliminator (XCE) και τη δεύτερη αγώνες του Short Track (XCC) και αφορά ηλικιακές ομάδες, Παίδων / Κορασίδων /παν Παίδων / παν Κορασίδων σε ηλικίες από 6 έως 14 ετών και Ανδρών / Γυναικών και Masters.
Υλοποιήθηκε στη παραλία Γρίμποβο, στο χωμάτινο τμήμα, το οποίο και  διαμορφώθηκε σε χωμάτινη ΜΤΒ πίστα αγώνων με εμπόδια , κορμούς, διαδρομή στη κοίτη του ποταμού Σκα κ.α..
Παράλληλα με τους αγώνες  υλοποιήθηκαν, με μεγάλη προσέλευση και για τα baby μικρά 2 έως 5 ετών με ελεύθερη συμμετοχή, αγώνες baby balance bike με ποδήλατα ισορροπίας που διοργάνωσε ο φορέας Πράσινο Μπλε, ο οποίος και διαθέσει τον εξοπλισμό υλοποίησης, μετάλλια και δωράκια στα παιδιά.
Παρόντες στις απονομές ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους συμμετέχοντες και τους συνοδούς για την παρουσία τους στη πόλη της Ναυπάκτου. Βράβευσαν επίσης και οι αντιδήμαρχοι Δήμου Ναυπακτίας Θωμάς Κοτρωνιάς και Σωκράτης Παπαβασιλείου καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπακτίας Σπύρος Τσέλιος.
Βραβείο απένειμε  και Σωτήρης Κυρίτσης μαζί με τη μικρή Ζωή Κυρίτση, εκπροσωπώντας τον μεγάλο χορηγό των αγώνων  OPEL Κυρίτσης.
Τη  διοργάνωση στη Ναύπακτο, αναλάβαν η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο Μπλε  και το ποδηλατικό σωματείο ΣΥ.Φ.Α.ΓΕ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπακτίας με συντονιστή του κυπέλου τον mittasmtb.gr τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη τους.
 Υποστηρίχτηκε από τους χορηγούς: OPEL κυρίτσης, theocar Avance Δυτικής Ελλάδας, Plan Consultinggroup, DOLE μπανάνες, IDEAL Χ. Παπαδόπουλος και χορηγό φιλοξενίας το Hotel Nafpaktos, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους
 * Το SUPER CUP next generation Mountain Bike είναι αφιερωμένο στην μνήμη της Ελένης Καμπαδάκη, σε ένα από τα πιο αγαπημένα μέλη του αθλήματος της ποδηλασίας και της ΕΟΠ με συντονιστή την mittasbike.gr
Promo videο: youtube  
Πληροφορίες για τους συντάκτες: mob. 693 6052 888 – email: info@prasinomple.gr