Ο Θοδωρής Βουτσικάκης μάγεψε το κοινό ερμηνεύοντας Μίκη Θεοδωράκη στο Ενετικό Λιμάνι με τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης μάγεψε το κοινό ερμηνεύοντας Μίκη Θεοδωράκη στο Ενετικό Λιμάνι με τη Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου

Στο πιάνο ήταν ο Γιάννης Μπελώνης

Μοναδικές μουσικές στιγμές έζησαν οι θεατές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Ναυπακτίας και της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου το βράδυ της Τετάρτης, 27 Ιουλίου 2023, στο Ενετικό Λιμάνι της Ναυπάκτου.

Στο πλαίσιο του 10ου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Ναυπάκτου ο εξαιρετικός Θοδωρής Βουτσικάκης ερμήνευσε Μίκη Θεοδωράκη σε διασκευή του καταξιωμένου Γιάννη Μπελώνη.  Επί σκηνής συνέπραξε η Μικτή Χορωδία Ναυπάκτου υπό την μπαγκέτα της Μαέστρου Ελένης Παπαδοπούλου-Αραβαντινού.

Ακούστηκαν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια όπως «Κοιμήσου αγγελούδι μου» σε ποίηση Κώστα Βίρβου, «Ξημερώνει» σε ποίηση Κώστα Τριπολίτη, «Την πόρτα ανοίγω το βράδυ» σε ποίηση Τάσου Λειβαδίτη, «Το τρένο φεύγει στις 8» σε ποίηση Μάνου Ελευθερίου «Πώς να ξεχάσω» σε ποίηση Μιχάλη Γκανά, «Κάποτε θά’ ρθουν να σου πουν» σε ποίηση Λευτέρη Παπαδόπουλου και πολλά ακόμη.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου.