Προσωρινός Κατάλογος Συμμετεχόντων στην Παροδοσιακή Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου 2023

Προσωρινός Κατάλογος Συμμετεχόντων στην Παροδοσιακή Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου 2023

Σας γνωστοποιούμε ότι έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας ο Προσωρινός Κατάλογος Συμμετεχόντων στην Παροδοσιακή Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου 2023, όπως μας διαβιβάστηκε από την αρμόδια Επιτροπή Εμποροπανήγυρης. Για αναλυτικές πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επισημαίνεται ότι με την οριστικοποίηση του εν λόγω Καταλόγου οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να καταβάλλουν, πριν την εγκατάστασή τους, τα αντίστοιχα τέλη σε δύο ισόποσες δόσεις: την πρώτη δόση μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και τη δεύτερη δόση το αργότερο μέχρι 20 Οκτωβρίου 2023.

Τα χρήματα θα καταβάλλονται στον Τραπεζικό Λογαριασμό Δήμου Ναυπακτίας: GR 1501406540654002001000097 - ALPHA BANK, με αναγραφή στην απόδειξη κατάθεσης του ΟΝΟΜΑΤΟΣ  ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΟΣ στην εμποροπανήγυρη, του Α.Φ.Μ. και την αιτιολογία « Α ΔΟΣΗ (ή Β ΔΟΣΗ αντίστοιχα) ΠΑΖΑΡΙ 2023» [τυχόν τραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη].

Προς αποφυγή  δυσλειτουργιών στο έργο των Υπηρεσιών του Δήμου μας, υπογραμμίζεται ότι στην περίπτωση που το ποσό καταβάλλεται από κάποιον για λογαριασμό άλλου συμμετέχοντα, τότε στο αποδεικτικό κατάθεσης δεν θα αναγράφεται το όνομα του καταθέτη αλλά το όνομα του προσώπου που πρόκειται να συμμετάσχει στην εμποροπανήγυρη.-

 

                                                                                             Από το Αρμόδιο Τμήμα

    Πληροφορίες στα τηλέφωνα:                                                                                                       

  •  2634-3-60111, Koυτσοσπύρου Μαρία