Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πρόσληψη Προσωπικού με Σύμβαση Εξαρτημένης Εργασίας ΙΔΟΧ στο Πλαίσιο της Πράξης με τίτλο: «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Ναυπακτίας»

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Πρόσληψη Προσωπικού με Σύμβαση Εξαρτημένης Εργασίας ΙΔΟΧ στο Πλαίσιο της Πράξης με τίτλο: «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Ναυπακτίας»

Ο Δικαιούχος Φορέας Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ» (Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.») ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος, συνολικά ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου Δήμου Ναυπακτίας», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», του Άξονα Προτεραιότητας 4 «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και των Διακρίσεων», ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στην σχετική ανακοίνωση.

H Ανακοίνωση, τα Παράρτηματα και τα Έντυπα ΑΣΕΠ ΣΟΧ είναι διαθέσιμα στον παρακάτω Πίνακα.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 7-2023

Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ

Ειδικο Παράρτημα Ανακοινώσεων ΣΟΧ (Α1)

Έντυπο ΣΟΧ 

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΣΟΧ: α) στο δικτυακό τόπο του Φορέα (www.epeka.gr), β) στα γραφεία του Φορέα στην Περιοχή Παρέμβασης (διεύθυνση: Φαλυσίου 6, Τ.Κ. 30300 Ναύπακτος) και γ) στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Παρέμβασης. Καλούνται να την συμπληρώσουν και να την υποβάλουν ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Φορέα στην ακόλουθη διεύθυνση: Κανάρη 20, Τ.Κ. 10674 Αθήνα, τηλ.: 210-3625300 (ώρες επικοινωνίας: 12:00-14:00), απευθύνοντάς την στο Φ.Π.Σ.Υ.Υ. «Ε.Π.Ε.Κ.Α.», υπόψη Διεύθυνσης Οικονομικής & Διοικητικής Διαχείρισης/ Τμήματος Προσωπικού, σχετικά Αριθμός Ανακοίνωσης (ΣΟΧ 7/2023). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την 17/07/2023 έως και την 26/07/2023.