ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ κ.GEORGE TSUNIS

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ κ.GEORGE TSUNIS

Ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Γκίζας υποδέχθηκε στη Ναύπακτο τον νέο Πρέσβη των Η.Π.Α. στην Αθήνα κ.George James Tsunis, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τον Πλάτανο Ναυπακτίας.

Παρόντες ήταν επίσης ο πολιτευτής ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας κ.Θανάσης Παπαθανάσης, ο πρώην Δήμαρχος κ.Τάκης Λουκόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Γιώργος Σιμάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.Ντίνος Τσουκαλάς, κ.Θωμάς Κοτρωνιάς, κ.Σωκράτης Παπαβασιλείου, κ.Γιάννης Παπαϊωαννίδης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανανέωση και Δημιουργία» και δημοτικός σύμβουλος κ.Γιώργος Γούλας, ο Πρόεδρος της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ κ.Γιώργος Κοτρώνης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ.Ζαχαρίας Χοχτούλας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Νίκος Δημητρόπουλος και κ.Παναγιώτης Κονίδας.

Κατά την προσφώνησή του ο κ.Γκίζας καλωσόρισε τον κ.Tsunis δίνοντας έμφαση στον ιδιαίτερο συμβολισμό της επίσκεψής του, καθώς επέλεξε να πραγματοποιήσει το πρώτο του ταξίδι ως Πρέσβης στη Ναυπακτία. Στην αντιφώνησή του ο κ.Tsunis αναφέρθηκε στους ισχυρούς δεσμούς με τον τόπο καταγωγής του, αλλά και στις ελληνικές αξίες που κουβαλά ο ίδιος από τα παιδικά του χρόνια.

Μετά την ανταλλαγή δώρων μεταξύ του κ.Δημάρχου και κ.Πρέσβη, πραγματοποιήθηκε συζήτηση παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβούλιου. Κατά τη διάρκεια αυτής ετέθησαν, μεταξύ άλλων, ζητήματα που άπτονται των αναπτυξιακών και επενδυτικών δυνατοτήτων της περιοχής.