Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου στις 16-03-2021

Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου στις 16-03-2021

Καλείστε την  Τετάρτη  17-03-2021 στην πραγματοποίηση τακτικής  και δια περιφοράς λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου (μέσω τηλέφωνου) με ώρα έναρξης 18:30 και ώρα λήξης 19:30. Ο τρόπος αποστολής της ψήφου θα γίνει ηλεκτρονικά και στο email: limennafpakt@yahoo.gr, σύμφωνα με την υπ’αρ.163/29-5-2020 & 426/13-11-2020 εγκυκλίων ΥΠ.ΕΣ. και του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 σε αντικατάσταση του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, με τα εξής  θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Αναμόρφωση 2η Προϋπολογισμού οικ. έτους 2021   
  2. Λήψη απόφασης περί επέκτασης της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα στην περιοχή Ψανή Ναυπάκτου από Λαγκαδούλα έως Βαρειά.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί: «Έγκρισης ανάθεσης παροχής υπηρεσιών σε ιδιώτες» 
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί: «Υποβολής αιτήματος στο Δήμο Ναυπακτίας, για έκτακτη  επιχορήγηση  για την προμήθεια ξυλείας,  προκειμένου να επισκευαστεί το Ξύλινο Ντεκ της περιοχής παραλίας Γριμπόβου λόγω επικινδυνότητας.
  5. Λήψη Απόφασης περί : «Εγκρίσεως κυκλοφοριακών ρυθμίσεων  στην παραλία του Γριμπόβου του Δήμου Ναυπακτίας»
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της υπ΄αρίθ. 2/2021 Απόφασης του Τοπικού Συμβουλίου Αντιρρίου.
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί της αιτήσεως της εταιρείας «ΕΔΑΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε» που αφορά την διενέργεια διερευνητικής τομής στον Λιμένα Ναυπάκτου.
  8. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κ. Ζέλιου Κωνσταντίνου Βασίλειο για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ναυπάκτου για την  τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών ημέρας κλπ. και σύμφωνα με τις διατάξεις της  ΕΔ   8321.6/2012 του Υ.Π.Α.Α.Ν & συναφών διατάξεων & νόμων»
  9. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κας Μεταξά Κωνσταντίνας του Διονυσίου για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ναυπάκτου για την  τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών ημέρας κλπ. και σύμφωνα με τις διατάξεις της  ΕΔ   8321.6/2012 του Υ.Π.Α.Α.Ν & συναφών διατάξεων & νόμων»
  10. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κας Παπαδογιώργου Διονυσία του Παύλου για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ναυπάκτου για την  τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών ημέρας κλπ. και σύμφωνα με τις διατάξεις της  ΕΔ   8321.6/2012 του Υ.Π.Α.Α.Ν & συναφών διατάξεων & νόμων»
  11. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κας Μπλίκα Κωνσταντίνας του Γεωργίου για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ναυπάκτου για την  τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών ημέρας κλπ. και σύμφωνα με τις διατάξεις της  ΕΔ   8321.6/2012 του Υ.Π.Α.Α.Ν & συναφών διατάξεων & νόμων»
  12. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κας Βασιλακοπούλου Χριστίνας για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Κάτω Βασιλικής για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών ημέρας κλπ. και σύμφωνα με τις διατάξεις της  ΕΔ   8321.6/2012 του Υ.Π.Α.Α.Ν & συναφών διατάξεων & νόμων»
  13. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κ Φούντα Παναγιώτη του Νικολάου για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ναυπάκτου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, ομπρελών ημέρας κλπ. και σύμφωνα με τις διατάξεις της  ΕΔ   8321.6/2012 του Υ.Π.Α.Α.Ν & συναφών διατάξεων & νόμων»
  14. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως κας Μεταξά Κωνσταντίνας του Διονυσίου για παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης χώρου Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ναυπάκτου για την λειτουργία και εγκατάσταση Ψυχαγωγικών Παιχνιδιών (ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ), σε χώρο εντός της ΧΖΛ Ναυπάκτου, στον παραλιακό χώρο της περιοχής Ψανής και συγκεκριμένα απέναντι από το πρώην ξενοδοχείο LIDO.
  15. Λήψη απόφασης περί ανάθεσης της εκπόνησης Τοπογραφικού Διαγράμματος περί Επανακαθορισμού του ορίου της χερσαίας και θαλάσσιας ζώνης λιμένα στο Γρίμποβο Ναυπάκτου (περιοχή Πούντος) σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 21 παρ.1 Ν.2971/2001.

                                                                          

                                                                          ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

                                                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                          

                                                                                                  ΤΣΕΛΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.