“1ST LEPANTO ARCHERY CUP” με επιτυχία στη Ναύπακτο!

“1ST LEPANTO ARCHERY CUP” με επιτυχία στη Ναύπακτο!

Με τον καιρό σύμμαχο και μεγάλη συμμετοχή αγωνιζομένων και θεατών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος αγώνας κυπέλου 1ST  LEPANTO ARCHERY CUP της ομάδας τοξοβολίας Lepanto Archery Team Ναυπάκτου.

  Η προσέλευση και οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 09.00 με τρείς κατηγορίες αγωνιζομένων Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ανδρών-Γυναικών/ Εφήβων-Νεανίδων  (με δικό τους εξοπλισμό) Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ανδρών-Γυναικών/ Εφήβων-Νεανίδων και Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Παίδων – Κορασίδων (με εξοπλισμό της ομάδας). Στον αγώνα κυπέλου συμμετείχαν μόνο οι εγγεγραμμένοι στη ομάδα Lepanto Archery Team.

   Στις 14.00 έγιναν και οι απονομές με βραβεύσεις στους 3 πρώτους της κάθε κατηγορίας και βεβαιώσεις συμμετοχής και t shirts σε όλους τους αγωνιζόμενους. 

  Ο  υπέροχος χώρος του Ιππικού Ομίλου Ναυπάκτου, φιλοξένησε τους αγώνες και παράλληλα οι φιλόξενη εκπαιδευτές του έδωσαν την ευκαιρία σε όλους, με το πέρας της διαδικασίας, να έρθουν σε επαφή με τα υπέροχα αλόγα και να δοκιμάσουν έφιππη τοξοβολία.

  Ευχαριστούμε θερμά τη αγαπητή μας τοξότη Σπυριδούλα Κυπριώτη (chef) που μας προσέφερε υπέροχα κέικ για όλους.

   Μια γιορτή της ομάδας μας και μια ευκαιρία να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση στις αρχές Οκτώβριου, μην ξεχνώντας ότι, η τοξοβολία είναι και ψυχαγωγία. Ο τοξότης δεν μαθαίνει μόνο αλλά διασκεδάζει παράλληλα.

ΣΗΜ.  Με στόχο την ενασχόληση των δημοτών του Δήμου Ναυπακτίας, μεγάλων και μικρών, με το Ολυμπιακό άθλημα της Τοξοβολίας και σε συνεργασία με τον “ΠΕΛΟΠΑ” Αθλητικό σύλλογο τοξοβολίας της Ε.Ο.Τ. , από τον Οκτώβριο του 2021, προσφέρουμε μαθήματα κάθε Κυριακή πρωί στη πόλη της Ναυπάκτου. Μια ακόμη προσπάθεια της περιβαλλοντικής οργάνωσης Πράσινο Μπλε.

  Επικοινωνία:  info@prasinomple.gr  mob+30 693 6052 888