Lepanto Rock Festival 2023

Lepanto Rock Festival 2023

Την Κυριακή, 6 Αυγούστου στην πλαζ Ναυπάκτου!

Το Lepanto Rock Festival είναι και πάλι γεγονός με τις αγαπημένες ναυπάκτιες μπάντες!  Ο Δήμος Ναυπακτίας και ο Δημήτρης Κοργιαλάς με την μπάντα του, οι Vibes, ο Yorgos Gekas με τους Sunshine Drivers και οι The Bad Habits, μας προσκαλούν όλους στην παραλία Ψανής (Πλαζ Ναυπάκτου) αυτή την Κυριακή, 6 Αυγούστου και ώρα 21:00’ σε μία αξέχαστη συναυλία!  Μη λείψει κανείς!

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς είναι Έλληνας elecro pop/rock συνθέτης και τραγουδιστής.  Υπογράφει στιχουργικά τα περισσότερα από τα τραγούδια του.  Έχει συνεργαστεί με διάσημους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ευρυδίκη, η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς.  Γεννήθηκε στην Ναύπακτο, όπου ζει τα τελευταία χρόνια.  Με τη μουσική άρχισε να ασχολείται στα 15 του, οπότε και δημιούργησε το πρώτο του συγκρότημα, τους Media Vox και έπαιζαν New Wave.  Επαγγελματικά με τη μουσική άρχισε να ασχολείται έπειτα από τη γνωριμία του με τον Νίκο Ζιώγαλα.  Το 1997 είναι η χρονιά που υπογράφει συμβόλαιο για την πρώτη του δισκογραφική δουλειά.  Η τελευταία κυκλοφορεί ένα χρόνο αργότερα, το 1998, με τον γενικό τίτλο «Προς τα Έξω».  Τον Δεκέμβριο του 2000 με την ιδιότητα του τραγουδιστή και του συνθέτη κυκλοφόρησε και τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Πέτα ψυχή μου».  Ο Δημήτρης είναι ένας καλλιτέχνης που μας έχει συνηθίσει σε ατμοσφαιρικές ροκ εμφανίσεις και έρχεται με την μπάντα του στο Lepanto Rock Festival και με την καλύτερη διάθεση για ένα δυναμικό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει εκτός από τις δικές του επιτυχίες, μοναδικές διασκευές από την ελληνική και ξένη pop/rock σκηνή.

VIBES

Οι VIBES είναι ένα μουσικό σχήμα που κινείται σε Funk, Soul, Smooth Jazz, Latin ιδιώματα με ανεβαστική και χορευτική διάθεση, το ρεπερτόριό του αποτελείται από κορυφαία και δημοφιλέστατα κομμάτια της παγκόσμιας δισκογραφίας σε αυθεντικές και διασκευασμένες εκτελέσεις. Φτιάχτηκαν στη Ναύπακτο τον χειμώνα του 2021 σαν ακουστικό σχήμα αρχικά, από τους Φανή Τσαϊλάκη (φωνή), Αντώνη Ανδρεόπουλο (κιθάρες), Γιώργο Κατσίκα (μπάσα), την άνοιξη του 2022 στο όχημα ανέβηκε και ο Γρηγόρης Μηλιώνης (τύμπανα-κρουστά) απογειώνοντάς το ρυθμικά και φέρνοντάς το στην παρούσα ηλεκτρική του μορφή. Το φθινόπωρο του 2022 οι VIBES υποδέχτηκαν ένα έκτακτο μέλος, τον μακεδόνα τρομπετίστα Περικλή Αλιώπη επεκτείνοντας ακόμα περισσσότερο τους μουσικούς ορίζοντές τους προς τον χώρο του ελληνόφωνου Swing και Balkan φτιάχνοντας ταυτόχρονα και τους VIBES & PERIKLIS ALIOPIS. Δύο μουσικά σχήματα παράλληλα, αλληλένδετα και συγχρόνως ανεξάρτητα παικτικά όσο και ενορχηστρωτικά

SUNSHINE DRIVERS 

Οι SUNSHINE DRIVERS δημιουργήθηκαν το 2018 στην Ναύπακτο από τον Γιώργο Γκέκα στα φωνητικά και το ηλεκτρικό μπάσο, τον Γιώργο Δούρο στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Νίκο Κατσάμπα στα τύμπανα. Ένα χρόνο αργότερα το μπάσο ανέλαβε ο Θωμάς Νικολάου, και ο Γιώργος ανέλαβε, πέρα από τον ρόλο του φρόντμαν και το ρόλο της δεύτερης κιθάρας και των κρουστών. Φέτος το καλοκαίρι στην σύνθεση του γκρουπ προστέθηκε η ξεχωριστή φωνή της Δανάης Κριαρά. Η μπάντα έχει εμμονές με συγκεκριμένα γκρουπ και ήχους των 60s, φλερτάροντας συχνά και με νεότερες συνθέσεις. Οι Sunshines έχουν πραγματοποιήσει πλήθος μικρών λάιβ και συμμετοχών σε φεστιβάλ.

BAD HABITS 

Οι BAD HABITS είναι ένα ακουστικό σχήμα από την Ναύπακτο που παίζει country, folk, bluegrass & rock'n'roll, τιμώντας αγαπημένους καλλιτέχνες από Johnny Cash & Social Distortion μέχρι Rolling Stones, Bruce Springsteen κ.ά., παίζοντας συνάμα και δικές τους συνθέσεις στα ίδια ηχητικά μονοπάτια. Φτιάχτηκαν το 2018 από τους Τζίμη Τσουκαλά (Φωνή/Ακουστική κιθάρα), Χρήστο Κανέλλο (Φυσαρμόνικα/Banjo/Φωνή), Γιώργο Σύψα (Ακουστικό μπάσο/Φωνή) και Γιάννη Σταυρογιαννόπουλο (Κρουστά), ενώ από το 2023 αναλαμβάνει χρέη ηλεκτρικού κιθαρίστα ο Γιώργος Δούρος.