Σύγκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 06-09-2022

Ημ/νία Τέλεσης: 
06/09/2022 - 12:00
Παρατηρήσεις: 

Σας καλούμε την  Τρίτη 06-09-2022  και ώρα 12:00 να προσέλθετε σε Τακτική  συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Ιλάρχου Τζαβέλλα 37, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’αρ.374/30-05-2022 εγκυκλίου ΥΠ.ΕΣ. και του άρθρου 77 του Ν.4555/18 με τα εξής θέματα  ημερήσιας διάταξης:

  1. Εισήγηση για έκδοση τοπικής κανονιστικής απόφασης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 451ης επετείου από τη Ναυμαχία της Ναυπάκτου.
  2. Έκφραση γνώμης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΣΠΗΕ) ΙΣΧΥΟΣ 38,5MW ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ - ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΚΑΣΤΡΟΥΜΑΣ» ΤΩΝ Δ.Ε ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ & ΠΥΛΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, ΤΗΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ GREEKSTREAM ENERGY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».
  3. Έκφραση γνώμης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Αιολικός σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 18 MW με τα συνοδά έργα οδοποιίας ηλεκτρικής διασύνδεσης, στη θέση «ΨΩΡΙΑΡΗΣ», της Δ.Ε. Θέρμου  και  Πλατάνου, των δήμων Θέρμου και Ναυπακτίας, Π.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, της Περιφέρειας ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Απ. Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας και Ιονίου, ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία «GREENTOP ΑΙΤΩΛΙΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.»
  4. Έκφραση γνώμης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΙΟΛΙΚOY ΣΤΑΘΜOY ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΑΣΠΗΕ) ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 49,6 MW ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΣΑΡΑΝΤΑΙΝΑ - ΠΑΛΙΟΛΑΚΚΑ ΡΕΜΑ - ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ» και τα συνοδά έργα αυτού, ΤΩΝ Δ.Ε. ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ & ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ, ΤΗΣ Π.Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΤΗΣ Δ.Ε. ΔΟΜΝΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΤΗΣ Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ε. ΑΠΟΔΟΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

  1. Έκφραση γνώμης επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Μονάδα παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας 499KW από βιοαέριο που παραγόμενο από αναερόβια χώνευση οργανικών αποβλήτων της εταιρίας με την επωνυμία PANASOLAR EE, στην θέση "ΚΡΥΦΕΣ ΛΑΚΚΟΥΛΕΣ", Τ.Κ. Πιτσιναϊικων, του Δήμου Ναυπακτίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
  2. Εισήγηση για χορήγηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ κ. Ζωιτάκη Γεώργιου επί της οδού Καλυδώνος 30 στην Ναύπακτο.
  3. Εισήγηση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτέλεση του έργου «Αποπεράτωση αποχετευτικού δικτύου λυμάτων Αντιρρίου».
  4. Εισήγηση επί αιτήματος κ.Κόκλα Γεωργίου για κατάληψη οδοστρώματος -ολιγόωρης διακοπής κυκλοφορίας στην οδό Βαρδακουλά, από Ιατρικό Κέντρο έως Μουσείο Φαρμάκη για 2 ημέρες.
  5. Εισήγηση για οριοθέτηση χώρου στάθμευσης σχολικού λεωφορείου επί της οδού Ασημακοπούλου 4-6, στη Ναύπακτο.

 

 

Ο Πρόεδροςτης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

Σωκράτης Παπαβασιλείου

Επισυναπτόμενο Αρχείο: 
PDF icon 11Η ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΠΖ 06-09-2022.pdf