Συνεδρίαση Συμβουλίου της Κοινότητας Ναυπάκτου στις 15-04-2024

Ημ/νία Τέλεσης: 
Δευτέρα, Απρίλιος 15, 2024 - 18:00
Δ.Ε.: 
Δ.Ε. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Επισυναπτόμενο Αρχείο: 
PDF icon ΣΥΓΚΛΗΣΗ 15-4-2024 ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ.pdf
Παρατηρήσεις: 

Καλείστε την Δευτέρα, 15-4-2024, και ώρα 18:00 σε τακτική συνεδρίαση της κοινότητας Ναυπάκτου, στο κτίριο «Ναυπακτία» στο λιμάνι Ναυπάκτου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 89 του Ν.4555, με τα εξής θέματα  ημερήσιας διάταξης:

 1. Έκφραση γνώμης για το υπ΄ αριθμ. 4589/28-3-2024 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών με θέμα «Διαβίβαση αιτήματος κατοίκων περί απορροής ομβρίων υδάτων επί της οδού Μαστραπά στην Παλαιοπαναγιά της ΔΚ Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας».
 2. Έκφραση γνώμης για το υπ΄ αριθμ. 7456/4-4-2024 έγγραφο της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων με θέμα «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της 195ης επετείου της Απελευθέρωσης της Ναυπάκτου».
 3. Έκφραση γνώμης για το υπ΄ αριθμ. 7458/4-4-2024 έγγραφο της Δ/νσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και κοινωνικών υποθέσεων με θέμα «Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον εορτασμό της Μεγάλης Παρασκευής».
 4. Έκφραση γνώμης για το υπ΄ αριθμ. 7639/8-4-2024 έγγραφο του Αυτοτελές τμήματος Αδειοδοτήσεων, ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων και απασχόλησης με θέμα «Διαβίβαση αιτήσεως περί χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής έως 80 d.b., μέχρι την 03:00 πρωινή ώρα, στον εσωτερικό χώρο για το Κ.Υ.Ε. «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ », με τον διακριτικό τίτλο ¨ALBATROS¨, ιδιοκτησίας του κ. Παπαϊωάννου Ιωάννη, που βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Καθόδου Δωριέων και Ξενιτεμένων , στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου – Δ.Ε. Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας, όπως νομίμως εκπροσωπείται και συνακόλουθη έκδοση ή μη σχετικής από μέρους σας απόφασης».
 5. Έκφραση γνώμης για το υπ΄ αριθμ. 7480/4-4-2024 έγγραφο του Αυτοτελές τμήματος Αδειοδοτήσεων, ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων και απασχόλησης με θέμα «Διαβίβαση αιτήσεως περί χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής έως 80 d.b., μέχρι την 03:00 πρωινή ώρα, στον εσωτερικό χώρο για το Κ.Υ.Ε. «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ », με τον διακριτικό τίτλο ¨ΜΑΙΣΤΡΑΚΙ¨, ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία «ΦΟΥΝΤΑΣ Ν ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.», που βρίσκεται επί της συμβολής των οδών Καθόδου Δωριέων και Ποσειδώνος , στην Δημοτική Κοινότητα Ναυπάκτου – Δ.Ε. Ναυπάκτου του Δήμου Ναυπακτίας, όπως νομίμως εκπροσωπείται και συνακόλουθη έκδοση ή μη σχετικής από μέρους σας απόφασης».
 6. Έκφραση γνώμης για την εισήγηση του Αυτοτελές τμήματος Αδειοδοτήσεων, ρύθμισης εμπορικών δραστηριοτήτων και απασχόλησης με θέμα «Tροποποίηση Κανονισμού Οργάνωσης & Λειτουργίας Παραδοσιακής Εμποροπανήγυρης Ναυπάκτου».
 7. Διατύπωση πρότασης για το θέμα «Αισθητική Αναβάθμιση Άλσους Γριμπόβου» (εισηγητής ο κος Παναγιώτης Κλειτσίκας).
 8. Διατύπωση πρότασης για το θέμα «Διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών» (εισηγήτρια η κα Λαβίδα Χριστίνα).
 9. Διατύπωση πρότασης για το θέμα «Απομάκρυνση τηλεφωνικών θαλάμων στο παραλιακό μέτωπο» (εισηγητής ο κος Παναγόπουλος Δημήτριος).
 10. Διατύπωση πρότασης για το θέμα «Διαπλάτυνση γέφυρας οδού Θέρμου στην Λαγκαδούλα (θέση Αλωνάκι) για την ασφαλή διελεύση πεζών» (εισηγητής ο κος Παναγόπουλος Δημήτριος).
 11. Διατύπωση πρότασης για το θέμα «Τοποθέτηση ανοιγόμενου τύπου μπαρών στις εισόδους – εξόδους των παραλιών Ψανής και Γριμπόβου κατά τους θερινούς μήνες που κλείνουν οι παραλίες» (εισηγητής ο κος Παπαχριστοδούλου Γεώργιος).
 12. Διατύπωση πρότασης για το θέμα «Τοποθέτηση κολώνας φωτισμού στην παιδική χαρά νηπίων δίπλα από το ΚΕΠ» (εισηγητής ο κος Παπαχριστοδούλου Γεώργιος).
 13. Διατύπωση πρότασης για το θέμα «Διαβάσεις πεζών στην γέφυρα ΣΚΑ» (εισηγητής ο κος Αναδιώτης Χρήστος).

 

 

Ο πρόεδρος της

Κοινότητας Ναυπάκτου

 

Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος