Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου

Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου

Συνεχίζονται με επιτυχία οι παραστάσεις στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου
Συνεχίζονται με επιτυχία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 10η χρονιά η Περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+Μπλε” με την υποστήριξη – συνδιοργάνωση του Δήμου Ναυπακτίας και της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας.
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του 4ου Δημοτικού σχολείου Ναυπάκτου τάξη δ’ καθώς και του Κ.Δ.ΑΠ Ναυπάκτου με τα έργα «H ψαρόσουπα» του Γ. Λεμπέση» και «Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες» από τις Πολύχρωμες κηλίδες, Παιδική helmepa, αντίστοιχα.
Τους θεατές καλωσόρισε όπως και κάθε Κυριακή ο υπεύθυνος συντονισμού δράσεων του Πράσινο +Μπλε Ξύδης Τάσος ενώ χαιρετισμούς έκαναν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντόπουλος Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Αντιρρίου Καραδήμας και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ναυπακτίας Μαρία Ζιαμπάρα.
Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς του 4ου Δ.Σ. Ναυπάκτου Τσολοδήμου Ουρανία δασκάλα της δ’ τάξης και στη θεατρολόγο του σχολείου Φωτεινή Γιαλούρη. Επίσης για τα Κ.Δ.ΑΠ. Αντιρρίου συγχαρητήρια αξίζουν στην Νούλα Αγγελική δασκάλα, στον Νικολάου Θωμά μουσικό, στην Κανέλου Λαμπρίνα θεατρολόγο στη Σιτοκωνσταντίνου Αγγελική χοροδιδάσκαλο και στη γυμνάστρια Καλτσά Χριστίνα, οι οποίοι με πολύ αγάπη σκηνοθέτησαν και στήριξαν τους μαθητές στην προσπάθειά τους. Χορηγοί της δράσης είναι το βούτυρο LURPAK της εταιρίας Arla, η 1η ΓΕΝ Αιτωλοακαρνανίας, τα αντιβακτηριδιακά υγρά μαντηλάκια Wet Hankies της εταιρίας ΜΕΓΑ και τα super markets ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους.

Την Κυριακή 08 Μαρτίου στις 18:00 θα υλοποιηθούν οι επόμενες δύο θεατρικές μας παραστάσεις:
«Ο φασταφούντης και η ΛΑΙΗΝΤΥ ΛΑΙΝ » του Βασίλη Αναστασιάδη, από το 6ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – τάξη Γ
«Δράκε Δράκε είσαι εδώ; » από το 2ο ΚΔΑΠ Ναυπάκτου

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό…