Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα με τους Προέδρους της ΔΕ Αποδοτίας

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα με τους Προέδρους της ΔΕ Αποδοτίας

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα με τους Προέδρους της ΔΕ Αποδοτίας
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ναύπακτος Τ.Κ. 303 00
Τηλ.: 26343 60102,60105
Fax: 26343 60116
e-mail: info@nafpaktos.gr
Ναύπακτος, 3.1.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Βασίλη Γκίζα
με τους Προέδρους της ΔΕ Αποδοτίας

Συνεπής στην απόφασή του να πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα συναντήσεις εργασίας με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων σε κάθε μία Δημοτική Ενότητα ξεχωριστά, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Βασίλης Γκίζας πραγματοποίησε την Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2020 σύσκεψη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της ΔΕ Αποδοτίας στο Δημοτικό Κτήριο του ΚΕΠ Άνω Χώρας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αποδοτίας κ. Γιάννης Παπαϊωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος κ. Θωμάς Κοτρωνιάς, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ντίνος Τσουκαλάς και ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ζαχαρίας Χοχτούλας.


Η συζήτηση, που χαρακτηρίστηκε από το σύνολο των παρισταμένων ως ουσιαστική και εποικοδομητική, είχε ως αντικείμενο το συντονισμό ενεργειών σε θέματα καθημερινότητας, καθαριότητας κοινοχρήστων χώρων, αποκομιδής απορριμμάτων, ύδρευσης, παρεμβάσεων με σκοπό την αποκατάσταση των προβληματικών σημείων του οδικού δικτύου, αλλά και την καλύτερη οργάνωση για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και του παγετού.

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας δήλωσε σχετικά: «Με στόχο τη βέλτιστη συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τους οποίους όπως έχουμε πει θεωρούμε πολύτιμους συνεργάτες μας, συνεχίζουμε τις συναντήσεις εργασίας στις Δημοτικές Ενότητες. Οφείλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου από τη σημερινή σύσκεψη με τους Προέδρους της ΔΕ Αποδοτίας και αυτό γιατί εξετάσαμε επί της ουσίας σοβαρά ζητήματα, αλλά και θέματα ειδικότερου ενδιαφέροντος. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι θέσαμε στόχους κοινής δράσης και συντονισμού ενεργειών. Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας άλλωστε δεσμευτήκαμε ότι θα βρισκόμαστε στο πλευρό των Προέδρων και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών».