ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ναύπακτος, Τ.Κ. 303 00
t: 26343 60149
e: press@nafpaktos.gr
Ναύπακτος, 8.4.2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη διαδικτυακή συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Ναυπακτίας κ.Βασίλη Γκίζα και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων κ.Ντίνο Τσουκαλά, την Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020 και ώρα 12:00, με θέμα «Μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού COVID-19 και αντιμετώπιση των επιπτώσεων στο Δήμο Ναυπακτίας».

Η διαδικτυακή συνέντευξη τύπου θα λάβει χώρα με την υποστήριξη του συστήματος epresence.gov.gr και η διαδικασία συμμετοχής σε αυτή είναι αρκετά απλή. Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες καλούνται να μας αποστείλουν στο press@nafpaktos.gr εντός της ημέρας το e-mail τους, προκειμένου να προχωρήσει η εγγραφή τους. Στη συνέχεια θα λάβουν αναλυτικές οδηγίες για τη συμμετοχή τους, καθώς και ενημέρωση για τη δοκιμαστική σύνδεση που θα πραγματοποιηθεί μία ώρα πριν την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου.

Για οποιαδήποτε απορία ή δυσκολία αντιμετωπίσετε, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Προϊστάμενο του Τμήματος Προγραμματισμού Δήμου Ναυπακτίας κ.Βασίλη Μαθιουδάκη (t: 26343 60120).