Ενημέρωση

Δοκιμή Σειρήνων Συναγερμού Πολιτικής Άμυνας και των Καμπανών Εκκλησιών στο Πλαίσιο Διεξαγωγής της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-23»

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023, θα ενεργοποιηθεί το σύνολο των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας και των καμπανών εκκλησιών, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-23».

Συγκεκριμένα στην περιοχή μας:

Προσωρινός Κατάλογος Συμμετεχόντων στην Παροδοσιακή Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου 2023

Σας γνωστοποιούμε ότι έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου μας ο Προσωρινός Κατάλογος Συμμετεχόντων στην Παροδοσιακή Εμποροπανήγυρη Ναυπάκτου 2023, όπως μας διαβιβάστηκε από την αρμόδια Επιτροπή Εμποροπανήγυρης.

Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου στις 15-09-2023

Καλείστε αύριο ημέρα Παρασκευή 15-09-2023 και ώρα 09:30 π.μ. στην πραγματοποίηση έκτακτης δια ζώσης συνεδρίασης, στην αίθουσα του Κτιρίου Ναυπακτίας, όπου στεγάζεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπάκτου σύμφωνα με το άρθρο 74 του Ν.4555/2Ο18, και τις διατάξεις των υπ' αρ.

Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης Και Βαθμολογίας Για Την Πρόσληψη Προσωπικού Με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου (Διδακτικό Έτος 2023-24) Κατηγορίας ΥE Καθαριστών - στριών Σχολικών Μονάδων

Αναρτήθηκαν στον Ιστότοπο του ΔΙΑΥΓΕΙΑ Οι Οριστικοί Πίνακες Κατάταξης Και Βαθμολογίας Για Την Πρόσληψη Προσωπικού Με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου (Διδακτικό Έτος 2023-24) Κατηγορίας ΥE Καθαριστών - στριών Σχολικών Μονάδων. Για να Δείτε τους Πίνακες, Πατήστε τους Παρακάτω Συνδέσμους:

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας

Tο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας, εκφράζει ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ για την προσφορά των κάτωθι επιχειρήσεων/οργανισμών στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.