ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία οι θεατρικές παραστάσεις από το 3ο και το 4ο Δ.Σ. Ναυπάκτου

 

Υλοποιήθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 3 Μαρτίου στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα, οι θεατρικές παραστάσεις «Όταν η κοκκινοσκουφίτσα συνάντησε την πρασινοσκουφίτσα»  της Στ.Κάτσου Καντάνη σε διασκευή Φ. Γιαλούρη από το 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου - Τάξη Γ’ και από το 4ο Δ.Σ. Ναυπάκτου - Τάξη Δ’  «Ο Καραγκιόζης Οικολόγος» της Μαρίας Αργυρίου.

Έως τις 15 Μαρτίου οι αιτήσεις για την υπαγωγή στο μητρώο Λευκών Περιοχών

 

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι, ξεκίνησε ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω Θυρίδας (gov.gr)  για την υπαγωγή των δικαιούχων στο μητρώο των Λευκών Περιοχών.  Η υποβολή των αιτήσεων θα παραμείνει ενεργή έως και τις 15 Μαρτίου 2024.

Τί είναι το έργο «Λευκές Περιοχές»

Ξεκινούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπακτίας

Οι πειρατές δίνουν το σύνθημα!

 

Με παραδοσιακά δρώμενα, κρυμμένο θησαυρό, παιδικό χορό μεταμφιεσμένων, latin συναυλία αλλά και το παραδοσιακό γαϊτανάκι την Καθαρά Δευτέρα, ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Ναύπακτος: Πολιτιστικές Διαδρομές», τον Ναυπακτιακό Χορευτικό Όμιλο ΝΑ.Χ.Ο.Φ.Ε.Π «ΝΑΥΣ» και ΛΠΧΟΝ «Ανεμογιάννης» προσκαλεί όλες και όλους να γιορτάσουν τις φετινές Απόκριες στην Ναύπακτο!

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου του Κοινωνικού Παντοπωλείου - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας

Tο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Δομή Παροχής Συσσιτίου του Δήμου Ναυπακτίας, εκφράζει ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ για την προσφορά των κάτωθι επιχειρήσεων/οργανισμών στο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ.

Ξεκινούν στις 4 Μαρτίου τα Προγράμματα «Άθληση για Όλους» στην Ναύπακτο και το Αντίρριο

Ο Δήμος Ναυπακτίας ενημερώνει ότι ξεκινούν στις 4 Μαρτίου 2024, σε Ναύπακτο και Αντίρριο, τα Προγράμματα «Άθληση για Όλους», που υλοποιούνται σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στόχος των Προγραμμάτων είναι η  βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η δημιουργία αθλητικής συνείδησης, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, η ανάπτυξη αθλημάτων, η αναψυχή και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα:

Μεντζά Κονδύλω: 6937015078

Με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτ.Ελλάδας Β.Σολδάτο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Β.Γκίζας

 

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ.Βασίλης Γκίζας υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας κ.Βασίλη Σολδάτο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας κ.Κωνσταντίνο Χριπάτσιο, τον Υποδιοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου κ.Χρήστο Παπαϊωάννου και τον υπασπιστή του κ.Δημήτρη Αλεξόπουλο.

«Το πιο γλυκό λεμόνι» του Ρένου Χριστοδουλίδη παρουσιάζεται στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου

 

Αυτή την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00’ στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου παρουσιάζεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας το μυθιστόρημα του Ρένου Χριστοδουλίδη «Το πιο γλυκό λεμόνι».

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

Έναρξη-Χαιρετισμοί

Παρουσίαση του βιβλίου: Πιτσιάκκας Πέτρος - Φιλόλογος-Διευθυντής 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπάκτου 

Τραγούδι από την Χορωδία: Ν’ αγαπάς - Στίχοι: Νίκος Βελιώτης, Μουσική: Παντελής Θαλασσινός

Όλα είναι έτοιμα για το "ΟΙΚΟθέατρο" 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΠΡΑΣΙΝΟ+ΜΠΛΕ"


   
Η δράση ξεκίνησε πριν 13 χρόνια στην προσπάθεια της περιβαλλοντικής οργάνωσης "Πράσινο+Μπλε" να βρει τρόπους για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους μικρούς μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και ΚΔΑΠ Ναυπακτίας, σε θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  στηρίζουν την προσπάθειά ως συνδιοργανωτές και τους ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια! 

Έως τις 29 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Ναύπακτο

Ο Δήμος Ναυπακτίας καλεί όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για φοίτηση στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας. 

Σημειώνεται ότι, με την απόφαση υπ’ αρ.48/2024 που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας επικαιροποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού το αίτημα του Δήμου σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στην Ναύπακτο.  Ως εκ τούτου, και προκειμένου να ευοδωθεί το αίτημα αυτό, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εκφράσουν με αίτησή τους το σχετικό ενδιαφέρον.

Mystery Event ιστορικών αυτοκινήτων στην Ναύπακτο!

 

Β.Γκίζας: «Ένας αγώνας προπομπός για ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις»

 

Σαράντα εντυπωσιακά ιστορικά αυτοκίνητα με πληρώματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν στο φετινό Mystery Event που είχε ως τερματισμό την Ναύπακτο, μετά από περιήγηση στην ευρύτερη περιοχή. 

Σελίδες